به گزارش ایرنا از شرکت آب منطقه ای تهران، احمدعلی قربانیان روز سه شنبه در این باره اظهار داشت: از برداشت غیرمجاز ۶۳۶ هزار و ۲۳۲ متر مکعب آب از سفره های آب زیرزمینی استان تهران جلوگیری بعمل آمد.
وی افزود: بیشترین تعداد چاه های مسدود شده به ترتیب در شهرستان های تهران و اسلامشهر است.
قربانیان با اشاره به اینکه ۱۷۳حلقه چاه غیر مجاز نیز در خرداد ماه شناسایی شد که انسداد آن ها از طریق مراجع قضایی در حال پیگیری است، افزود: در راستای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی همچنین ۱۵ دستگاه کنتور هوشمند در شهریار نصب و ۱۰ دستگاه حفاری غیر مجاز توقیف و به پارکینگ امورهای آب منتقل شده است.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران با بیان اینکه ۵۷۱ حلقه چاه کشاورزی مجاز مورد کنترل و نظارت بر بهره برداری قرار گرفته است، تصریح کرد: در یک ماه گذشته ۳۴۵ اخطاریه صادر و ۶۹ حکم قضایی مربوط به تجاوز به حریم و بستر رودخانه های استان اخذ و اجرا شده است.
قربانیان با تاکید بر همکاری دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی خاطر نشان کرد: برداشت های بی رویه آب سبب افت سطح آب های زیرزمینی شده و کاهش سطح آبهای زیرزمینی خطرات و عواقب جبران ناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب وکاهش کیفیت آب را در پی خواهد داشت، بنابراین با توجه به اهمیت موضوع، شرکت آب منطقه ای تهران از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب و اعمال حاکمیت دریغ نخواهد کرد.
به گفته وی، ۵۷ هزار و ۳۲۱ مترمربع از حریم و بستر رودخانه های استان تهران در جهت صیانت از منابع آبی و همچنین جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در خرداد امسال رفع تصرف شد.