امین بابایی روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش بخش کهریزک با اشاره به ارتقای سرانه فضاهای آموزشی در این بخش اظهار داشت: توسعه فضاهای آموزشی استاندارد در تربیت نسلی فرهیخته و کارآمد نقش بسزایی دارد.
وی اظهار امیدواری کرد: با ادامه مشارکت خیران، کمکهای مردمی و همکاری دستگاههای اجرایی مربوطه شاهد افزایش فضاهای آموزشی در بخش کهریزک و روستاهای محروم باشیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: هم اکنون یکی از راههای خدمت به کشور بسترسازی برای توسعه علم و آگاهی در جامعه بوده و به طور قطع مدرسهسازی مهمترین شاخصه آن است.
بابایی افزود: در سال ۹۷ زمینی به متراژ ۲ هزار ۶۵۰ مترمربع در مسکن مهر کهریزک برای احداث مدرسه خیرساز اختصاص داده شد که پروژه با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی به دلیل تغییر در روند عملیات اجرایی و تبدیل آن از مدرسه هشت کلاسه به ۱۲ کلاسه متوقف شده بود.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی مدرسه خیرساز مسکن مهر کهریزک از سر گرفته می شود، گفت: با توجه به اقدام خانواده آقای معینی در پیریزی ساختمان مدرسه و انصراف از ادامه کار و واگذاری آن به اداره آموزش و پرورش کهریزک، به رسم قدردانی و یادبود خیر مدرسهساز، یک شیفت از مدرسه به نام مرحوم معینی نامگذاری خواهد شد.
بخشدار کهریزک یادآور شد: بهرهبرداری از مدرسه خیرساز در بخش کهریزک از جمله اقدامات مناسب در راستای ترویج فرهنگ مدرسهسازی است.
به گفته رییس آموزش و پرورش بخش کهریزک در سال ۹۳ شمار دانش آموزان این بخش ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که در حال حاضر این تعداد دانش آموز به ۳۲ هزار نفر در ۱۲۴ مدرسه رسیده است.
بخش کهریزک از توابع شهرستان ری، از شمال به بهشت زهرا (س)، از غرب به اتوبان تهران قم، از شرق به باقر شهر و از جنوب به شهر حسن آباد فشافویه محصور و در فاصله ۱۳ کیلومتری شهرستان ری واقع شده است.