تهران- ایرنا- رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه گفت: آمادگی داریم از ظرفیت ائمه جمعه برای ترویج سنت حسنه مدرسه‌سازی بهره گیریم و از این بستر برای دعوت عمومی به کار خیر و به ویژه مدرسه‌سازی استفاده کنیم.

به گزارش روز چهارشنبه سازمان نوسازی مدارس کشور، حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد حاج علی اکبری در دیدار با مهراله رخشانی مهر رییس سازمان نوسازی مدارس با اشاره به اهمیت مدرسه‌سازی اظهار داشت: با توجه به ارزش کارهای انجام شده، حوزه دین خاستگاه اصلی تعمیم کارهای خیر و ترویج ارزش‌هاست و بر همین اساس از این بستر می توانیم برای دعوت عمومی به کار خیر و به ویژه مدرسه‌سازی استفاده کنیم.

وی افزود: با توجه به تجارب موفقی که در عرصه مدرسه‌سازی شاهد هستیم، آمادگی داریم از ظرفیت ائمه جمعه برای ترویج این سنت حسنه بهره گیریم و حتی در برخی اجتماعات در این زمینه کار را ترویج کنند.

۱۳۰ هزار کلاس درس توسط خیرین ساخته شده است

رخشانی‌مهر گفت: از مجموع ۵۲۰ هزار کلاس درس بیش از ۱۳۰ هزار کلاس توسط خیرین ساخته شده است. همچنین از سال ۹۶  تاکنون خیرین سهم ۵۰ درصدی در تامین فضاهای آموزشی و کلاس‌ها داشته‌اند.

وی ادامه داد: سال گذشته هم هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان تعهد خیرین بود. علاوه بر آن ۲۱۰ میلیارد تومان برای ساماندهی استان‌های سیل‌زده داشتیم و بر همین اساس دولت هم ۱۵۰ میلیارد تومان برای مدرسه‌سازی در مناطق سیل‌زده کمک کرد.

رخشانی‌مهر یکی از عوامل هم در رشد مشارکت خیرین را عمل به تعهدات دولت دانست و گفت: دولت از سال ۹۶ به بعد تعهدات خود عمل کرد و اکنون سهم خیرین به اندازه ۳ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور بیان کرد: بیش از آنکه به مدرسه‌سازی نیاز داشته باشیم، به فرهنگ کار خیر نیاز داریم. آموزش و پرورش می‌تواند نقش خودش را به درستی ایفا کند. علاوه بر آن گروه‌های جهادی می‌توانند نقش موثری در توسعه فرهنگ کار خیر داشته باشد. همان طور که شاهد بودیم یک جوان به نام مرحوم حسین علیمرادی از همین گروه‌های جهادی شروع کرد و در نهایت هم در همین مسیر جان خود را فدا کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی بسته تحولی مشارکت های مردمی گفت: این موضوع ما را ملزم می‌کند مشارکت مردم را با رویکرد جمع سپاری نسبت به قبل افزایش دهیم.