حسین حسن نژاد روز چهارشنبه درآئین تودیع و معارفه روسای بنیاد نخبگان مازندران با طرح این موضوع که اولویت توسعه ای استان کشاورزی ،صنعت و یا گردشگری است ؟ و یا این که هنوز تلقی از توسعه گردشگری در استان مشخص نیست و با ابهامات زیادی مواجه است، افزود: اگر مساله یابی برای توسعه استان به صورت واقعی مطرح شود ، راهکارهای آن نیز تبیین می شود.
وی با بیان این که نرخ فعالیت در مازندران بالا است ولی نتیجه این فعالیت ها منجر به توسعه نشده است، گفت: بررسی ها نشان می دهد که نرخ تسهیلات و سپرده گذاری در استان انطباق ندارد، یعنی مردم استان در تبدیل پول به سرمایه همچنان سر درگم هستند .
معاون استاندار مازندران کسب دانایی از پیرامون را برای مشخص شدن مسیر توسعه دانست و اظهار داشت: بزرگترین مشکل در استان این است برخی از مسایل ترسیم می شود که به لحاظ علمی مساله نیست.
حسن نژاد ادامه داد: به همین دلیل در حالی برخی از تحقیقات و پروژه های استان کاربردی و عملیاتی می شود که اصلا مساله یابی و نیازسنجی درستی نشده است و این مشکل در حوزه اجرا و مدیریت استان مازندران زیاد دیده می شود.
وی تاکید کرد: تحقیقات موثر و کاربردی شدن آن سبب توسعه مازندران می شود و انتظار داریم بنیاد نخبگان با عملیاتی کردن طرح شهید احمدی روشن به کمک توسعه و پیشرفت استان بیاید.
وی با بیان این که روسای ادارات نیازسنجی را مطالبه گری نمی کنند، گفت: معتقدم آموزش و پرورش باید نگاه جستجو گری و مساله یابی در جامعه را بین دانش آموزان به درستی آموزش بدهد .
در آیین تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید بنیاد نخبگان مازندران که با حضور "احسان چیتساز" معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان و جمعی از مسئولان استانی امروز چهارشنبه در ساری برگزار شد ، دکتر محمد آزادبخت به عنوان سرپرست بنیاد نخبگان مازندران معرفی شد و از خدمات چهار ساله دکتر محسن جهانشاهی نیز قدردانی شده است.
دکتر محمد آزاد بخت که از نیروهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران است، سابقه خدمت در معاونت آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و همچنین معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران را در کارنامه خود دارد.