آرش رضایی روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: همچنین خانههای زیر ۵۰ متر در هرمزگان نیز که در بافت فرسئده قراردارند، به علت متراژ پایین سندهای تجمیعی اعطا میشود.
وی بیان داشت: ساخت معابر در خیابانهای ۲۴ متری محله چاهستانیها بندرعباس نیز که در روزهای گذشته به دلیل داشتن تعارض متوقف شده بود، بزودی مشکل آن حل میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان اظهارداشت: محلههای فرسوده شهرک توحید، گِل کنی، تپه الله اکبر و اسلام اباد بندرعباس نیز در نوبت بازسازی قراردارند.
رضایی یادآورشد: استان هرمزگان سه هزار و ۷۲ هکتار بافت فرسوده دارد که۴۳ درصد آن در شهرستان بندرعباس است.
وی ادامه داد: ۱۲ محله بافت فرسوده در هرمزگان وجود دارد که بیش از ۴۰ درصد از جمعیت استان را در خود جای داده است.
از دهههای پیش به واسطه فقر و بیکاری، نبود امکانات اولیه همچون آب و برق، راه و نداشتن مهارت لازم؛ مهاجرتهای بی رویهای از روستاهای دور و نزدیک به بندرعباس مرکز استان هرمزگان صورت گرفته و این امر در حاشیه این شهر منجر به ساخت بناهای بی ضابطه و سست به شکل خیلی ابتدایی شده است.
در این سالها محلههای مختلفی چون محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری (شهناز قدیم)، شهرک توحید (شغو)، چه چهکور، کمربندی، دوهزار، اسلام آباد، حسین آباد و طلا بند در بندرعباس شکل گرفت که هم اکنون به عنوان مناطق حاشیه نشینی و بافت فرسوده شناخته میشوند.
ساکنان این محلههای شهر بندرعباس از داشتن زیرساختهای اولیه از جمله خیابان و کوچههای مناسب محروم بوده و تا اصلاحات هندسی و جانمایی صورت نگیرد، ایجاد امکانات شهری مانند فضای سبز، فضای آموزشی، ورزشی و فرهنگی نیز امکان پذیرنیست.
اجرای طرح بازآفرینی شهری در هرمزگان به منظور نوسازی و بازسازی بافتهای فرسوده از سال ۹۶ بنا به دستور رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی از شهر بندرعباس و محله چاهستانی ها آغاز شده است.
این طرح هم اکنون در شهرهای دیگر هرمزگان از جمله میناب، جاسک، رودان، حاجی آباد، بندر لنگه، کنگ، بستک و بندرخمیر نیز در دست اجرا است.
.
تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۲
بندرعباس- ایرنا- مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: به خانههای بالای ۵۰ متر در محلههای بافت فرسوده و زمینهای بیش از ۱۰۰ متر در استان سند داده میشود.