محمود جاوید روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته یک هزار و ۱۵۰ فقره پرونده متقاضی از کارافتادگی در کمیسیونهای پزشکی بدوی و تجدیدنظر استان تشکیل و در بیش از ۱۰۰ جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: از مجموع پروندههای مطرح شده در کمیسیون بدوی و تجدیدنظر پزشکی استان ۱۳۴ پرونده مربوط به زنان و ۹۱۶ پرونده مربوط به مردان بوده است.
جاوید تصریح کرد: از این تعداد پرونده بیشترین تقاضای از کارافتادگی به ترتیب در حوزه بیماریهای داخلی مانند دیابت، تنگینفس و رماتیسم، مغز و اعصاب، قلب و عروق، اعصاب و روان و ارتوپدی بوده است.
به گفته مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری، بالاترین تقاضای از کارافتادگی مربوط به رده سنی ۵۰ تا۶۰ سال با میانگین بیمهپردازی پنج تا ۱۰ سال سابقه است.
جاوید خاطر نشان کرد: بررسیهای متعدد در نهایت منجر به صدور رای از کارافتادگی برای ۲۹ زن و ۲۱۴ مرد شد.
وی افزود: در راستای حفظ حقوق بیمهشدگان و تکریم ارباب رجوع، کمیسیون پزشکی درمان سازمان تامین اجتماعی استان به عنوان بزرگترین حامی اقشار ضعیف و کمدرآمد جامعه وظایف خود را در قبال بیمهشدگان ارائه میدهد.
به گزارش ایرنا، سازمان تامین اجتماعی در استان چهارمحال و بختیاری با داشتن ۵۰ درصد جمعیت بیمه شده از کل جمعیت ۹۹۴ هزارنفری و تعداد ۱۵۴ هزار نفر بیمهشده اصلی زن و مرد حمایتهای خود را به این جمعیت در ۲ بخش بیمه و درمان ارائه میدهد.