شهرام رمضانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با اقدام این شرکت برای اصلاح شبکه ها، هفت درصد از هدررفت آب در سه سال اخیر کاسته شده است و حال آنکه طبق برنامه ششم توسعه باید ۳۰ تا ۳۲ کیلومتر از شبکه آب شرب این شهرستان نوسازی شود.
وی با بیان اینکه تعویض این میزان از شبکه آب شرب اعتباری بیش از ۲۸۰ میلیارد ریال می طلبد، گفت: هم اکنون ۲۳ طرح آب در حوزه شهری و روستایی شهرستان با ۳۵۵ میلیارد ریال اعتبار در حال اجراست که با توجه به وسعت شهرستان نیاز به تعریف پروژه های بیشتری در این حوزه داریم.
رمضانی، حجم کنونی مخازن ذخیره آب شهر شیروان را ۳۰ هزار مترمکعب عنوان کرد و گفت: هم اکنون یک مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی در شیروان، یک مخزن ۲ هزار مترمکعبی در زیارت و یک مخزن ۲ هزار مترمکعبی در قوشخانه در حال ساخت است.
مدیر امور آب و فاضلاب شیروان با اشاره به اینکه آب شرب این شهر از سد بارزو تامین می شود، گفت: مصرف کنونی آب مشترکان شیروانی ۳۴۰ تا ۳۵۰ لیتر در ثانیه است که در صورت نیاز، آب چاه شماره ۱۹ در منطقه شیرکوه نیز به عنوان پشتیبان وارد مدار مصرف می شود.
رمضانی افزود: همچنین شبکه فاضلاب در شهرک ها و بخشی از منطقه غربی شهر اجرا شده است که اگرچه اجرای این طرح مشکلات و سختی های زیادی دارد اما مطمئناً نتیجه آن برای شهرستان ثمربخش خواهد بود.
هم اینک این شهرستان ۱۵ هزار و ۷۶۰ مشترک روستایی و ۳۸ هزار و ۷۴۷ مشرک شهری دارد.
شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.