رحیم زارع شنبه در حاشیه بازدید از دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس و دانشکده فنی و مهندسی شهید باهنر شیراز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اهداف و شرح وظایفی که برای دانشگاه فنی و حرفهای پیشبینی شده با امکانات موجود قابل قیاس نیست.
نماینده مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دولت و حوزههای مختلف باید ازلحاظ اعتباری و بودجهای و نیز با هدف ارتباط صنعت و دانشگاه به این دانشگاه یاری رسانند.
زارع با بیان اینکه زیرساخت لازم پیوند دانشگاه فنی و حرفهای با مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری فراهم است، افزود: در صورتی که ارتباط مناسبی بین صنعت و دانشگاه ایجاد شود، بر ایجاد اشتغال پایدار درجامعه، افزایش ارزش افزوده در حوزههای مختلف تولیدی، بهرهوری و هم افزایی در رونق تولید نیز تاثیرگذار است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برخی دانشگاهها میتوانند با دانشگاه فنی و حرفهای ادغام شوند و با مدیریت یکپارچه اهداف آکادمیک را دنبال کنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفهای گفت: یکی از دغدغههای موجود در دانشگاه فنی و حرفهای فارس در حوزه تغذیه دانشجویی و افزایش اعتبارات عمرانی است که این موضوع را تا رسیدن به نتیجه مطلوب دنبال میکنیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۱۴هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیلاند، عنوان کرد: در چند سال گذشته ارتباطات خوبی بین حوزه صنعت و دانشگاه ایجاد شده است و این مهم برای تاثیرگذاری بیشتر، نیازمند برنامهریزی استراتژیک و هماهنگ در سطح کلان است.
محمد جامعی افزود: ایجاد مرکز رشد و کانون خلاقیت و نوآوری در دانشکده فنی و حرفهای شهید باهنر شیراز به عنوان مرکز معین دانشگاه فنی و حرفهای فارس، راهاندازی مجمع نیک اندیشان اشتغال، مهارت و کارآفرینی، برگزاری دورههای توانمندسازی اعضای هیئت علمی در صنایع، حضور در کارگروههای تخصصی فعالان عرصه صنعت از جمله اتاق بازرگانی و اصناف و همچنین دعوت از بزرگان صنایع و صنوف فارس در اتاق های فکر دانشگاه از برنامههای شاخص این دانشگاه در زمینه تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بوده است.