دکترمهرداد مظفری روز شنبه در حاشیه بازدید علی حدادی نماینده مردم شهرستان های ساوجبلاغ ، نظرآباد وطالقان از شهرک تحقیقاتی صنعتی کاوش افزود: این شهرک دارای ۱۰۰ هکتار زمین بوده که در فاز نخست ۱۴ سوله برای استقرار شرکت های دانش بنیان آماده شده است.
مجری شهرک تحقیقاتی کاوش بیان داشت: ۱۰ هکتار دیگر از اراضی شهرک تحقیقاتی کاوش نیز برای ساخت ۸۰ سوله و واگذاری به شرکت های دانش بنیان آماده شده که این شهرک به مرکزی برای رشد شرکت های دانش بنیان در پنج حوزه صنایع خودرو، الکترونیک، مواد و انرژی، بیوتکنولوژی و فناوری
ساختمان تبدیل خواهد شد.
قرار است بیش از ۲۵۰ شرکت دانش بنیان در شهرک تحقیقاتی و صنعتی کاوش برای تولید کیفی و پشتیبانی از صنایع کشور با اشتغالزایی حدود ۳۰ هزار نفر راه اندازی شود.
مدیر مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران در این حاشیه این بازید با اشاره به ظرفیت های البرز در بخش پژوهشی گفت: این استان با برخورداری از مراکز بزرگ علمی و تحقیقاتی از ظرفیت تبدیل شدن به استان پژوهشی برخوردار است.
مجید وفایی فرد افزود: در برخی موارد از جمله فعالیت های با دانش بالا مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران مستقر در شهرک کاوش نیاز به خرید قطعات دارد که تعدادی از این قطعات در کشور بومی سازی شده اما برخی دیگر با توجه به تحریم ها دچار مشکل هستیم.
وی با اشاره به کمبود زیر ساخت ها در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی افزود: در این مرکز فعالیت های مطالعاتی و تحقیقاتی در بخش صنعت و معدن انجام می شود.
وفایی فرد گفت: انجام تحقیقات کاربردی و پروژه های تجاری بر روی مواد معدنی، انجام خدمات آزمایشگاهی برای صنایع معدنی و اجرای پروژه های مطالعات امکان سنجی در زمینه فرآوری مواد معدنی از جمله اهداف راه اندازی این مرکز است.