کلنگ پروژه بیمارستان فوق تخصصی ۲۰۵ تختخوابی شهرستان تنکابن در زمینی به مساحت ۳۳ هزار متر مربع با زیر بنای ۱۸ هزار و ۵۰۰ متر با هشت تخت جراحی قلب ، چهار تخت آی سی یو قلب باز، ۶ تخت سی سی یو و هشت تخت آنژیوگرافی در پنج طبقه در سال ۹۰ به زمین زده شد اما با وجود اقدامات انجام شده در این سال ها ، هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده است.
حسن باقری روز شنبه در باره آخرین وضعیت این پروژه بیمارستانی به خبرنگار ایرنا گفت : این پروژه که از مصوبات سفرهای استانی دولت نهم به مازندران بود ابتدا در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار داشت اما پس از آنکه روند اجرایی آن به کندی پیش رفت و اعتراضاتی را در این زمینه به همراه داشت تصمیم گرفته شد که به وزارت بهداشت واگذار گردد تا از سرعت بیشتری در ساخت برخوردار شود.
وی با بیان اینکه این پروژه هم اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد ، افزود : زمانی که این پروژه را تحویل گرفتیم تنها اسکلت و دیوار چینی آن انجام شده بود اما اکنون در مرحله نازک کاری قرار دارد و گچ کاری ، کف سازی و نمای ظاهری آن در حال انجام است.
باقری با اشاره به اینکه تاکنون برای این پروژه ۴۸ میلیارد تومان هزینه شده است ، اظهار داشت : برای ۳۰ درصد باقی مانده با توجه به نرخ تورم حدود ۸۵ میلیارد تومان دیگر نیاز است.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار تنکابن با انتقاد از تصمیماتی که در گذشته برای این پروژه گرفته شد ، اظهار داشت : بر اساس تصمیماتی که گرفته شد یکسری تعهدات به شهرستان واگذار گردید که از مهمترین آنها می توان به تامین برق ، آب ، گاز و راه دسترسی این پروژه اشاره کرد.
وی افزود : هر یک از این تعهدات یک پروژه بزرگ است که اجرای آن بار مالی سنگینی را به شهرستان تحمیل می کند.
باقری گفت : راه دسترسی به این بیمارستان را با هزینه شهرستان آسفالت کردیم اما هنوز به پیمانکار آن بدهکار هستیم.
وی یکی از دلایل کند شدن روند اجرایی این پروژه را جانمایی مرکز جراحی قلب باز عنوان کرد و یادآور شد : زمانی که این پروژه در حال ساخت بود برای آن مرکز جراحی قلب باز در نظر گرفتند و همین موضوع باعث شد تا پیمانکار تغییراتی را در معماری داخلی ایجاد نماید که زمانبر بود و پیشرفت فیزیکی پروژه را به عقب انداخت.
افتتاح بیمارستان سال ۱۴۰۰
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنکابن نیز در این باره گفت : برای رفع مشکلات این پروژه باید در سطوح ملی پیگیری هایی داشته باشیم که در این زمینه می توان از ظرفیت نماینده مجلس استفاده نمود.
نیما نژاد مقدم ابراز امیدواری کرد که در صورت تامین اعتبار تا سال آینده بیمارستان فوق تخصصی ۲۰۵ تختخوابی شهرستان تنکابن به بهره برداری برسد البته پیگیری هایی لازم هم در وزارت راه و شهرسازی و هم در وزارت بهداشت و درمان در این زمینه صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه راه اندازی این بیمارستان می تواند فشار کاری را از پرسنل بیمارستان دولتی شهید رجایی تنکابن بردارد ، خاطرنشان کرد : اگر این بیمارستان فعال بود در شرایط کرونایی بهتر می توانستیم تقسیم کار کنیم و فشار کمتری را متحمل می شدیم.
این مسئول اظهار داشت : این بیمارستان از آنجا که دارای مرکز جراحی قلب باز است از اهمیت بالایی برخوردار بوده و بسیاری از بیماران غرب مازندران و شرق گیلان می توانند از امکانات آن بهره مند شوند.
شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن در غرب مازندران قرارد دارد.