تهران – ایرنا – دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در سخنرانی شب گذشته خود به مناسبت "روز استقلال" کشورش، بدون اشاره به گرفتاری‌های مردم آمریکا از جمله نژادپرستی و ابتلای نزدیک به سه میلیون نفر از آنها به کووید-19، معترضان به نژادپرستی را آشوبگر خطاب کرد و آنها را با تروریست ها و نازی ها مقایسه کرد.

شبکه خبری سی ان ان روز یکشنبه گزارش داد: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا طی یک هفته گذشته در کارزارهای انتخاباتی خود حاضر نشده است هیچ اشاره ای به سرعت وحشتناک شیوع ویروس کرونا در آمریکا داشته باشد و با جود نزدیک به سه میلیون نفر مبتلا به این بیماری در این کشور، ترامپ حتی مدعی فروکش کردن شیوع این بیماری است.

او در تازه ترین حرف هایش در روز استقلال، معترضان به نژاد پرستی در سراسر امریکا را عده ای  هرج و مرج طلب و غارتگر خواند.

سی ان ان افزود: ترامپ در سخنان خود در روز استقلال، مبارزه علیه نازی و تروریست ها را با تلاش های خود برای  شکست دادن «چپ های رادیکال» در آمریکا که همان معترضانی هستند که به هواخواهی از عدالت اجتماعی برخاسته اند، قیاس کرد که تلاش به نابود کردن آمریکا دارند.

بنابراین گزارش ترامپ در نطق روز استقلال آمریکا گفته بود: قهرمانان آمریکایی نازی ها راشکست دادند، فاشیست ها را نابود و کمونیست ها را سرنگونی ساخته و ارزش های آمریکایی را نجاد دادند و تروریست ها را تا آن سر دنیا دنبال کردند، اکنون در مرحله درهم شکستن رادیکال های چپگرا، مارکسیست ها، هرج ومرج طلب ها، غارتگران و افرادی که اصلا نمی دانند به چه علتی دست به این کارها می زنند، هستیم.

سی ان ان در انتقاد از این سخنان گزارش داد: این سخنرانی علاوه  بر اظهارات روز جمعه گذشته وی ، به جای ایجاد وحدت در میانه دو بحران همه گیری ویروس کرونا و ازمیان برداشتن نژادپرستی در آمریکا، باردیگر ترامپ شکاف فرهنگی و نژادی در این کشور دامن زد.

این رسانه تصویری آمریکایی افزود: ترامپ که سابقه ایجاد تنش های نژادپرستانه در آمریکا دارد، همچنان دیگران را به تلاش برای «ایجاد تنفر» ، اختلاف و  بی اعتمادی ترغیب کرد.

بی توجه به وضعیت بحرانی کرونا در آمریکا

تمامی  رفتارهای رئیس جمهوری آمریکا  در حالی است که  بنابر آمار تارنمای «وردمترز دات اینفو» (Worldmeters.info) شمار مبتلاین به بیماری کووید-۱۹ در آمریکا تا انتشار این خبر به دو میلیون و ۹۳۵هزار ۷۷۰ نفر رسیده است.

رسانه های آمریکایی با ادامه انتقادهای خود از عملکرد دونالدترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مهار کردن همه گیری ویروس کرونا و اینکه وی همایش های خود را با حضور توده انبوه هواداران خود  که هیچ یک از موازین بهداشتی همچون رعایت فاصله اجتماعی و یا زدن ماسک را نادیده انگاشته اند، از جهش ناگهانی بر مبتلایان به این ویروس خبر می دهند.

رسانه های خبری همچون سی ان ان،  گاردین ، وال استریت ژورنال، ان.بی.سی نیوز ودیگر رسانه های غربی با استناد به آمار دانشگاه جان هاپکینز آمریکا،  گزارش دادند که تنها در یک روز (چهارشنبه گذشته ۱۱ تیرماه) بیش از ۵۲هزار نفر در آمریکا به کووید-۱۹ مبتلا شدند.

این درحالی بود که یک روز پیش از آن (سه شنبه ۱۰ تیرماه ) نشریه انگلیسی گاردین از ابتلا ۴۴هزار نفر تنها در هشت ایالت آمریکا خبر داده بود.

اکنون نادیده گرفتن هشدار کارشناسان بهداشت و درمان در آمریکا از سوی کاخ سفید و بسیاری از فرمانداران ایالت های آمریکا، باعث شد تا از کرده خود در بازگشایی اماکن  کسب و کار در آمریکا پشیمان گشته و باردیگر برای مقابله با خیزش جدید همه گیری ویروس کرونا، اقدام به بستن این امکان و بازگشت به دوران پیش از بازگشایی کسب و کار ها شوند.

ایالت تگزاس با جهش هفت هزار و ۵۵۵ مبتلا و فلوریدا با جهش ۹ هزار و ۴۸۸ مورد ابتلا به ویروس کرونا ، ایالت هایی با خطر قرمز ابتلا به این ویروس گزارش شده اند.

بنابر آمار جدید، خیزش  مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا تنها در روز ۱۳ تیرماه  به بیش از ۵۷هزار نفر رسیده است.

ایالت نیویورک که بالاترین میزان ابتلا به کووید-۱۹ در میان سایرایالت های آمریکا را با ۳۹۷ هزار نفر مبتلا دارد، تنها ۷۲۶ مورد ابتلا جدید به آن گزارش شده است، این ایالت تاکنون بالغ بر ۲۴هزار و ۸۰۰ جان باخته از داشته است.

شبکه خبری سی ان ان :برگزاری روز جشن استقلال با وجود افزایش آمار متبلایان به کرونا

شبکه خبری سی ان ان نیز روز یکشنبه گزارش داد: درحالی مردم در سراسر آمریکا چهارم  جولای (۱۴تیرماه) روز استقلال دراین کشور را جشن گرفتند که آمریکا با یکی از بزرگترین بحران های خود، همه گیری بالا به ویروس کرونا مواجه است.

بی توجهی رئیس جمهوری آمریکا به همه گیری ویروس کرونا – شدت بخشیدن به اختلاف در آمریکا

سی ان ان درادامه گزارش داد: در یک هفته اخیر که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا  سرگرم برگزاری کارزار انتخاباتی خود است و همچنین درجریان نطق روز شنبه (روزگذشته) به مناسبت روز استقلال ایراد کرد هیچگاه اشاره ای به وضعیت بحرانی همه گیری ویروس کرونا نکرده است و درحالی که در این روز شخص رئیس جمهوری آمریکا باید در سخنرانی مراسم روز استقلال آمریکایی ها را به اتحاد فراخواند ، باردیگر سخنانی درباره تقبیح معترضانی که نمادهای تاریخی در آمریکا را به زیر می کشند برزبان راند که آنها را افرادی چپگرا و خواهان براندازی (سیستم جمهوری) آمریکا توصیف کرد، بیان این سخنان در واقع اظهاراتی نفاق افکنانه در وضعیتی است که آمریکا با دو بحران اعتراض ها علیه نژاد پرستی و همه گیری ویروس کرونا مواجه می باشد.

تمامی ایالت های آمریکا با شمار جدید مبتلایان به ویرو کرونا درگیر است 

این رسانه تصویری آمریکایی در ادامه گزارش داد: اکثر ایالت های آمریکا به جز یک ایالت، تمامی شاهد مبتلایان  جدید به کووید-۱۹ هستند، دراین میان باوجود هشدار درایالت فلوریدا که تا روز ۱۴تیرماه بیش از ۱۱هزار مورد ابتلا جدید به ویروس کرونا در آن ثبت شده، اما مردم بی توجه ، همچنان به سواحل دریا روی آورده اند.

حلقه مبتلایان به ویروس کرونا اطراف رئیس جمهوری و معاون وی تنگ تر می شود

این رسانه آمریکایی در گزارشی عنوان کرد: هشت نفر از ماموران محافظت مخفی  مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ماه گذشته نیز ۱۵ مامور مخفی به علت تشخیص به ویروس کرونا از پرواز با رئیس جمهوری آمریکا منع شدند؛ حتی  جواب آزمایش ابتلا به کووید-۱۹ در میان برخی از نزدیکان شخص رئیس جمهوری آمریکا نیز مثبت اعلام شده است.

آمریکا در مسیر درست از میان برداشتن ویروس کرونا گام برنداشته است

دکتر آنتونی فائوچی، رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا، با ابراز تاسف از عملکرد کاخ سفید در از میان برداشتن ویروس کرونا و با توجه به رشد ناگهانی مبتلایان به این ویروس در آمریکا گفت: کاملا مشخص است که ما (آمریکا) در مسیر درست از بین بردن این ویروس گام برنداشته ایم، مطالعات اخیر نیز نشان می دهند که این ویروس نسبت به قبل تاثیر گذاری بیشتری پیدا کرده اما به قوی تر از گذشته نشده است.

درحالی رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری ها عفونی آمریکا و عضو کارگروه مقابله با ویروس کرونا کاخ سفید از ناتوانی کاخ سفید خبر می دهد که آمریکا بعنوان یک کشوری که از آن بعنوان ابر قدرت یاد می کنند باید با توجه به تجهیزات فوق پیشرفته پزشکی تاکنون توانسته باشد این بیماری را در کشور خود ریشه کن کرده باشد، این درحالی است که بسیاری از کارشناسان و ناظران بین المللی عملکرد دیگر کشورهایی که  از توانایی کم تری برخوردار بوده اما توانسته اند این ویروس را مهار کنند، به مقامات کاخ سفید گوش زد می کنند.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به بیش از یازده میلیون و ۳۸۰هزار نفر رسیده است که از این تعداد ۵۳۳هزار نفر جان باخته اند.

***۱۳۰۲**