محمد امین فرشی روز یکشنبه به ایرنا گفت: باتعامل و همکاری شبکه بانکی و دستگاه های خدمات رسان در استان تا پایان سال این واحدها به بهره برداری رسیده که با راه اندازی دوباره آنها، ظرفیت اشتغال ۲ هزار نفر در البرز فراهم می شود.
وی با اشاره به بازگشت ۹۰ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان در سال گذشته اظهار داشت: با بازچرخانی این واحدها، زمینه اشتغال سه هزار و ۲۰۰ نفر در البرز ایجاد شد.
فرشی ادامه داد: نبود منابع مالی، نداشتن سرمایه در گردش، وجود کالای مشابه قاچاق، از رده خارج بودن تکنولوژی و نداشتن بازار سبب شده بود تا این واحدها راکد و یا کمتر از ظرفیت خود فعالیت کنند.
وی با اشاره به روند رو به رشد وضعیت تولید اشتغال و رونق اقتصادی در شهرک ونواحی صنعتی استان گفت: حمایت از واحدهای تولیدی به خصوص واحدهای راکد، در سال های گذشته ، زمینه بازگشت هر چه بیشتر واحدهای راکد را به چرخه تولید با هدف اشتغال مولد و پایدار جوانان فراهم شده است.
فرشی با بیان اینکه نرم افزاری برای بهره برداری از واحدهای صنعتی تحت تملک بانکها تهیه شده است، گفت: تمام مشخصات واحدهای صنعتی تحت تملک بانکها در این سامانه ثبت شده که دراختیار عموم قرارمی گیرد.
سرمایهگذاران که تمایل به تملک واحدهای صنعتی تحت تملک بانک ها دارند می توانند در این زمینه وارد شوند که با دستور استاندار البرز سرمایه گذاران در این حوزه به صورت ویژه مورد حمایت قرار می گیرند.
البرز دارای سه هزار و ۵۰۰واحد تولیدی و صنعتی است که به گفته مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان از مجموع کل واحدهای تولیدی و صنعتی این استان حدود سه هزار واحد تولیدی آنها کوچک و با اشتغالزایی کمتر از ۵۰ نفر راه اندازی شده اند.
بیش از ۵۵ درصد واحدهای صنعتی استان در شهرک های صنعتی دولتی و غیردولتی مستقر بوده که ظرفیت اشتغالزایی این واحدها ۶۷ هزار نفر است.
در مجموع حدود ۱۳۰ هزار نفر در واحدهای تولیدی و صنعتی البرز مشغول به کار هستند.