محمدهادی عسکری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به منظور انسجام بخشی به دستاوردهای دانشگاهی و پرهیز از اقدامات موازی، در مرحله چهارم پویش «زندگی، دست یاریگر توست» با همکاری پنج دانشگاه دیگر و مشارکت دانشگاهیان نسبت به برگزاری جشنواره ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان اقدام می کند.
وی یادآور شد: در مرحله اول این پویش دانشجویان و فعالان مجموعه های دانشجویی به کمک ستادهای مقابله با بیماری کرونا شتافتند و با فعالیت های داوطلبانه در مسیر رفع نیازمندی های این ستادها وارد صحنه شدند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: در گام دوم، سایر ارکان دانشگاه ها به پویش پیوستند و با شعار همه دانشگاهیان همه مردم به صحنه مبارزه با کرونا آمدند. در گام سوم و همزمان با تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت مواسات و کمک مومنانه دوباره دست به کار شده و با راه اندازی صندوق نیکوکاری دانشگاهیان، پای به میدان حمایت از آسیب دیدگان کرونا گذاشتند.
عسکری همچنین گفت: در مرحله چهارم پویش، در راستای پیگیری و تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب با به میدان آوردن ظرفیت های ادبی، فرهنگی و هنری جامعه دانشگاهی کشور، نسبت به ثبت و ماندگاری این تلاش جهادگونه در تاریخ اقدام شد.
وی، به میدان آوردن ظرفیت کنش گران فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهی به منظور نقش آفرینی در ثبت هنرمندانه دستاوردهای تلاش چند ماهه کشور در کنترل کرونا، تقویت مسوولیت اجتماعی جامعه دانشگاهی در مواجهه با موضوعات مهم اجتماع، معرفی دستاوردهای دانشگاهیان در زمینه های ادبی، فرهنگی، هنری با موضوع مقابله با کرونا و ترویج فرهنگ سلامت محور با بهره گیری از ابزار ادبیات و هنر را اهداف مهم این جشنواره برشمرد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به فعالیت دبیرخانه های مرکزی این جشنواره در پنج دانشگاه کشور اشاره کرد و اظهار داشت: دبیرخانه این جشنواره در دانشگاه های مازندران، شهید چمران اهواز، کردستان، شهرکرد و فردوسی مشهد مستقر شده است.
عسکری درباره بخش های مختلف این جشنواره گفت: بخش های ادبی، هنرهای نمایشی و فیلم، هنرهای آوایی، هنرهای تجسمی، خلاقیت و نوآوری، قابل رقابت در این جشنواره اعلام شده است.