قربانعلی ولیزاده بورا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: با توجه به اعلام وضعیت قرمز و اوج گیری دوباره کرونا در بابل از امروز دوشنبه تمامی مراکز عمومی اعم از دانشگاهها، موسسات آموزش عالی، حوزه های علمیه،آموزشگاههای فنی و حرفهای، آموزشگاه های زبان و سایر آموزشگاهها ،کتابخانهها، تالارهای تشریفات و پذیرایی، شهربازی و مراکز بازی کودکان، کافی نت ها و مراکز بازیهای رایانهای تعطیل اعلام شد.
وی اظهار داشت: همچنین استفاده از سالنها و باشگاههای ورزشی، استخرهای سرپوشیده، سینماها، سالنهای تئاتر و نمایش، موزهها و باغموزهها، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی، مساجد و مصلیها، برگزاری هرگونه مراسم اجتماعی، فرهنگی ، مذهبی و همایشها، کافهها، قهوهخانهها و چایخانهها، باغ وحشها و مراکز تفریحی و نظایر آن تا خروج شهرستان از وضعیت قرمز از سوی فرمانداری شهرستان بابل تعطیل شده است.
وی افزود: در طغیان کرونا در اسفندماه گذشته و فروردین ماه سالجاری از تمامی ظرفیت های مردمی و خیرین برای کاهشی شدن روند ویروس کرونا بهره گرفته شده است و از مردم انتظار می رود که اجازه ندهند دوباره طغیان این ویروس در بابل اوج بگیرد که بدون تردید در این مرحله با مشکلات حادتری مواجه خواهیم بود.
وی گفت: ظرفیت های روحی و جسمی کادر درمانی محدود است و این قشر ماه های پر استرس را پشت سر گذاشته و دیگر توانی بیش از این برای آنها باقی نمانده است.
وی بیان کرد: اگر روند افزایشی بستری بیماران کرونایی همچنان ادامه یابد به ناچار دیگر بخش های اقتصادی و بازار هم به تعطیلی کشیده می شود که این امر خسارت هایی را برای بازاریان به ارمغان دارد.
وی گفت: ساده ترین راه مبارزه با ویروس کرونا، پیشگیری و رعایت پروتکل های بهداشتی است که بابلی ها باید در این امر جدیت داشته باشند.
فرماندار بابل اظهار داشت : شهرستان بابل به صورت آماده باش کامل بسر می برد و صبح امروز هم با کمک دستگاههای امدادی و خدماتی نیز مانور پیشگیری از ویروس کرونا در بابل برگزار شده است.
با اوج گیری دوباره ویروس کرونا در بابل، بستری بیماران کرونایی در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل افزایشی شد و وضعیت کرونایی در این شهرستان از روز شنبه هفته جاری به حالت قرمز درآمد.
زنگ خطر ورود بیماری کرونا به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، شهرستان بیش از ۵۰۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان زیر پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.