شهرری ـ ایرنا ـ تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با بیان اینکه سازمان بهشت زهرا (س) طی ۵۰ سال گذشته با بحرانها و حوادث غیرقابل تکراری مانند جنگ مواجهه شده است، گفت: این تجربیات باید دراختیار آیندگان قرار گیرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) آیت الله محمد محمدی ری شهری در دیدار مدیران و مسئولان ارشد سازمان بهشت زهرا(س) اظهار داشت: آگاهی از حوادث مهم پنجاه سال گذشته بهشت زهرا(س) و نحوه مدیریت آن می تواند تجربه خوبی برای خدمتگزاری بهتر در آینده و ۵۰ سال دوم این سازمان باشد که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه انجام امور مربوط به قبرستان ها یکی از سخت ترین مشاغل و از واجبات کفایی است، افزود: وقتی انسان در میدان عمل قرار می گیرد متوجه سختی و مشکلات آن می شود، البته در این میان ارتقای سطح خدمت رسانی به مردم و توجه به توقعات آنان نیز مشکل دیگری برای سازمان بهشت زهرا(س) است.

ری شهری در ادامه با بیان اینکه که بهشت زهرا (س) قبل از انقلاب و حضور امام خمینی (ره) نیز مرکزی برای شعار رهایی آنان بر ضد رژیم شاه بود، خاطرنشان کرد: شایسته است در محل استقرار امام خمینی(ره) در بهشت زهرا(س) بنایی ویژه تر برای یادبود آن حضور تاریخی و باشکوه ایجاد شود تا یاد و خاطره آن ایام گرامی داشته شود.

وی تصریح کرد: پنجاه سالگی سازمان بهشت زهرا(س) می تواند به دلیل حوادثی که در این مکان اتفاق افتاده، از حوادث مهم انقلاب اسلامی باشد، این حوادث می تواند تابلویی باشد برای آیندگان بر همین اساس برنامه هایی برای پنجاهمین سالروز تاسیس این مرکز تهیه و تدارک دیده شود تا در قالب کتاب و فیلم این حوادث سرنوشت ساز مانند حضور معمار کبیر انقلاب اسلامی در بهشت زهرا(س) به جهانیان نمایش داده شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان با تاکید بر برگزاری برنامه های مشترک فرهنگی میان آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) و سازمان بهشت زهرا(س)، گفت: با توجه به اینکه این آستان به عنوان یکی از مراکز فرهنگی کشور و سازمان بهشت زهرا(س) در ایام زیادی از سال شاهد حضور اقشار مختلف مردم هستند، لذا باید این هماهنگی صورت پذیرد تا از این ظرفیت در جهت ارتقا سطح فرهنگی جامعه استفاده شود.

مدیران و مسئولان ارشد سازمان بهشت زهرا(س) در آستانه پنجاهمین سالگرد تاسیس این سازمان با حضور در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) با آیت الله محمدی ری شهری دیدار کردند.

به گزارش ایرنا، بهشت زهرا (س) نیز بزرگترین آرامستان ایران است که در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز شد.

بهشت زهرا (س) ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.

بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسیدگی می کند.