مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرحله ۲ پروژه اصلاح شبکه های فرسوده توزیع برق خراسان شمالی با تبدیل ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر شبکه سیمی فشار ضعیف به کابل خود نگهدار بدون اعمال خاموشی انجام شده است.
علیرضا صبوری افزود: این پروژه در راستای پویش هر هفته الف - ب - ایران در شهرستان های شیروان، مانه و سملقان، راز و جرگلان و گرمه با صرف اعتباری به میزان هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
وی اظهار داشت: این طرح بیشتر با هدف افزایش قابلیت اطمینان شبکه در شرایط سنگین جوی و جلوگیری از خاموشی های ناخواسته، کاهش تلفات فنی و عایق شدن شبکه و حذف خطرات ناشی از برق گرفتگی شبکه فشار ضعیف اجرا شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی گفت: مرحله اول این پروژه نیز به میزان۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر با اعتباری به مبلغ ۹۶۰ میلیارد ریال در سال ۹۷ در شهرستان های بجنورد، اسفراین، جاجرم و فاروج به بهره برداری رسیده بود.
صبوری افزود: در مجموع چهار هزار و ۷۰۰ کیلومتر از طول شبکه های فرسوده فشار ضعیف استان به کابل خودنگهدار مجهز شده است.
وی گفت: به همین دلیل خراسان شمالی، اولین استان سبز در شبکه های روپوش دار عایق فشار ضعیف شناخته شده است.
۹۹.۹ درصد جمعیت استان از مزایای برق برخوردارند.
۸۴ درصد مشترکان برق خراسان شمالی مربوط به بخش خانگی، ۴ درصد ادارات و دستگاههای خدمات رسان، یک درصد کشاورزی، کمتر از یک درصد صنعتی و ۱۰ درصد سایر مصارف است.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند، این شرکت ۳۶۸ هزار مشترک دارد.