دکتر حسین فرشیدی روز سه شنبه در نشست ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران استان افزود: ۵۰ درصد مبتلایان کادر درمان هرمزگان به ویروس کرونا از خردادماه همزمان با اوج بیماری کووید- ۱۹ در استان بوده است.
وی بیان داشت: ۳۵۰ نفر از درگیر شدگان به ویروس کرونا درهرمزگان گروه پرستاری، ۱۳۵ کادر خدمات، ۱۶۸ کادر اداری، ۵۶ پزشک، ۲۲ نفر بخش رادیولوژی و ۳۳ نفر آزمایشگاه هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهارداشت: تمامی گروههای پزشکی و کادر درمان جان خود را در راه محافظت از شهروندان و در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا قرار دادهاند.
فرشیدی ادامه داد: امروزه تمامی شهروندان میتوانند با زدن ماسک و همچنین اعلام آمادگی برای کمک به کادر بهداشت و درمان سهمی در کمک به دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان داشته باشند.
وی گفت: شهرستانهای قرمز هرمزگان به مورد۱۰ رسیده و هر هفته براساس آمارها و کارشناسیهای صورت گرفته نیز تصمیمگیری میشود و اگر وضعیت به همین منوال ادامه داشته باشد، بهطور حتم محدودیتها و تعطیلی مراکز فرهنگی ادامه خواهدداشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یادآورشد: قرار بر این شد فرمانداریها در بحث ساماندهی دستفروشان و رعایت پروتکلهای بهداشتی نظارت کنند که استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی ۲ اولویت مهم ماست.
فرشیدی ادامه داد: طبق آخرین گزارش رسیده بالای ۸۵ درصد ادارات و کسبه از ماسک استفاده میکنند و این نشاندهنده روند مناسب رعایت پروتکلهای بهداشتی است اما فاصلهگذاری اجتماعی زیر ۵۰ درصد است.
وی گفت: کنار هم نشستن در پروازها خود نمونه رعایت نکردن فاصلهگذاری اجتماعی است و تنها استفاده از ماسک ملاک نیست.
بازی کردن فوتبال درشهرهای قرمز اشتباه است
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بازی کردن فوتبال در شهرهای قرمز استان امری اشتباه بوده و مجوز دادن به آنهم صحیح نیست.
فرشیدی تاکید کرد:هنوز برگزاری مراسم عروسی و ختم در استان هرمزگان برگزار میشود که از مردم خواستاریم برگزاری چنین مراسمهایی را به مراجع ذیصلاح گزارش دهند.
وی گفت: استفاده از ماسک همیشگی است و باید استفاده از آن نیز دیگر بهعنوان بخشی از زندگیمان تداوم داشته باشد.
۱۱ هزار نفر تعداد پرسنل دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان را تشکیل میدهند.
تاکنون ۲ نفر از مدافعان سلامت هرمزگان شهید شدند و چند نفر از کادر درمان استان نیز در وضعیت نامطلوب قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۲۴۵ هزار و ۶۸۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۲۰۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۱ هزار و ۹۳۱ نفر رسید.
سیما سادات لاری روز سه شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۱۷ تیر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۴۵۵ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۴۵ هزار و ۶۸۸ رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته،۲۰۰ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری تاکنون به ۱۱ هزار و ۹۳۱نفر رسید.
معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۰۷ هزار نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳۲۷۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری بیان کرد: تاکنون یک میلیون و ۸۴۶ هزار و ۷۹۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ایلام، آذربایجان های غربی و شرقی و خراسان رضوی در وضعیت قرمز هستند و استانهای تهران، اصفهان، مازندران، گلستان، البرز، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، همدان، زنجان و اردبیل در وضعیت هشدار قرار دارند.
وی گفت: متاسفانه برگزاری مراسم عزا و عروسی نقش مهمی در افزایش آمار مبتلایان به کرونا داشته است و در یک شهرستان برگزاری ۵۰ مراسم عروسی را داشتیم. از مردم به جد می خواهیم فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و حتما در زمان خروج از منزل ماسک بزنند.