انوشیروان محسنی بندپی عصر سه شنبه در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران اظهار داشت: غفلت و بیتوجهی در زمینه ویروس کرونا سبب شد تا آمار فوتیها به ۲۰۰ نفر برسد در حالیکه با رعایت نکات بهداشتی و توجه ویژه این آمار کاهش مییافت.
وی به فرا رسیدن ایام تعطیلات تابستانی دانش آموزان اشاره کرد و گفت: امسال اوقات فراغتی وجود ندارد که برای آن برنامهریزی شود و همه باید در خانه بمانند.
استاندار تهران خاطر نشان کرد: هیچ چیز بهتر و مناسبتر از حفظ سلامتی و امنیت جسمی و روانی فرزندان نیست و خانوادهها باید برای ماندن فرزندان در خانه برنامهریزی کنند.
وی با بیان اینکه مدیریت در عبور از بحران کرونا نقش موثری دارد، عنوان کرد: با ابتکار مدیریتی و چابک سازی می توان از این دوره بحرانی عبور کرد.
محسنی بندپی گفت: برداشتن محدودیتها و برخورد باز زمینه ساز گسترش شیوع ویروس کرونا میشود در حالیکه با اعمال برخی محدودیتها می توان این وضع را مدیریت و آن را سپری کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران نیز در ادامه به نقش جوانان و نوجوانان در رفع معضلات کشور اشاره کرد و افزود: انتخاب مشاورین جوان در واحدهای تولیدی و صنعتی و استفاده از نخبگان راهکاری موثر در رفع معضل بیکاری است.
شکرالله حسن بیگی خاطر نشان کرد: استفاده از دانشآموزان نخبه و مشاورین جوان در عرصههای مختلف، سرمایه گذاری طولانی مدت برای کشور محسوب میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران نیز در ادامه این جلسه گفت: پنج هزار دانش آموز با مکانیزم های خاصی شناسایی و انتخاب و تربیت شدند تا در آینده بتوانند افرادی اثرگذار برای کشور باشند.
محمد صیدلو افزود: تربیت دانش آموزان و شناسایی قشر مستعد موجب میشود تا آنها در آینده علاوه بر توانمندیهای علمی به چرخه صنعت و تولید نیز وارد شوند.
وی عنوان کرد: آموزش و پرورش از ظرفیتهای آموزشی و پرورشی خود برای تربیت نیروهای موثر در کشور بهره میگیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در این جلسه گفت: واحدهای تولیدی صنفی ۸۰ هزار واحد تولیدی، ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و ۶۰ هزار واحد خدمات فنی در تهران وجود دارد که آمادگی دارند به دانش آموزان آموزش ارائه کنند.
یدالله صادقی خاطر نشان کرد: آموزش دانش آموزان سبب مهارت آنها در کسب و کار شده و در آینده هر کدام به عنوان یک تکنیسین فعالیت خواهند کرد.
وی یادآور شد: ارزش کارآفرینی و صنعتگری توسط دانشآموزان باید شناخته و به آنها آموزش داده شود تا در آینده بتوانند از توانمندیهای خود بهره بگیرند.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در ادامه این جلسه به برگزاری مسابقات قرآنی اشاره کرد و گفت: آشنایی دانش آموزان با مسائل دینی و قرآنی راهکاری موثر در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به شمار میرود.
محمدرضا مسیبزاده با اشاره به اینکه سی و هشت دوره مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی در کشور برگزار شده است، خاطر نشان کرد: شهرستانهای استان تهران به دلیل برخورداری از نیروهای ارزشی، میزبان سی و هشتمین دوره مسابقات قرآنی خواهد بود.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: مرحله مقدماتی مسابقات قرآنی دانش آموزان به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی و غیر حضوری و از ابتدای مرداد ماه برگزار میشود.
وی افزود: هفت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در ۱۴ رشته قرائت، مفاهیم، حفظ، ترتیل، اجرای نماز، صحیفه سجادیه، احکام، اذان، انشاء نماز، نهج البلاغه و ترتیل خوانی شرکت میکنند.