شهرری - ایرنا - معاون نظارت و بهره‌برداری آبفای استان تهران گفت: خروجی پساب ناشی از تطهیر متوفیان کرونایی در سالن‌های تطهیر بهشت زهرا (س) بالاتر از حد استاندارد است و ۱۵ روز یکبار نمونه‌برداری و آزمایش می‌شود.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی بهشت زهرا (س)، دکتر محمدرضا کرمی نژاد در بازدید از تصفیه خانه مجتمع عروجیان و سالن های تطهیر بهشت زهرا (س) افزود: عملکرد تصفیه خانه این سازمان در خروجی سالن های تطهیر مطلوب ارزیابی و پساب خروجی آن طبق استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست و حتی بالاتر از سطح استاندارد تایید می شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: میزان کلرزنی و گندزدایی با کلر طبق توصیه های سازمان بهداشت جهانی عمل می شود و این تصفیه خانه به سیستم آنلاین (برخط) متصل است که لحظه ای گزارشات این مرکز را برای کارشناسان و مدیران ارسال می کند.
وی اظهار داشت: هر ۱۵ روز یکبار نیز به صورت حضوری کارشناسان و مدیران شرکت آب و فاضلاب تهران از این مرکز بازدید و نمونه برداری می کنند.
کرمی نژاد یادآور شد: آب و فاضلاب استان تهران تصفیه خانه سازمان بهشت زهرا(س) را یکی از مراکز خود دانسته و از تمام ظرفیت فنی خود برای این مرکز استفاده می کند.

معاون نظارت و بهره برداری آب و فاضلاب استان تهران، محمدی مدیر دفتر نظارت بر بهره برداری فاضلاب استان تهران، باغبان مدیر دفتر کیفی، بهداشت و آزمایشگاهی آب و فاضلاب استان تهران با همراهی سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) و شهردار حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) از آبهای خروجی سالن های تطهیر و تصفیه خانه مرکزی بهشت زهرا (س) بازدید و نمونه برداری کردند.

 بهشت زهرا (س) نیز بزرگترین آرامستان ایران است که در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز شد و ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.

بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسیدگی می کند.