کرمانشاه- ایرنا- معاون مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه باشیوع بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم مثل سایر دانشگاه‌ها به سمت آموزش فضای مجازی پیش رفت، گفت: حاصل تلاش اعضای هیات علمی این دانشگاه تهیه ۱۰ هزار و ۶۲۰ محتوای آموزشی مجازی بود.

دکتر «فرهاد سالاری» روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزشی دانشگاه با حضور دکتر «حق دوست» معاون آموزشی وزارت بهداشت در سرسرای اجتماعات مرکز توسعه استان افزود: با معرفی سامانه نوید برای بارگذاری محتواهای آموزشی کارگروهی در معاونت آموزشی دانشگاه تشکیل شد و اطلاعات اساتید و دانشجویان به روز رسانی و بارگذاری شد.

وی گفت: از جمله مشکلات در زمینه آموزش مجازی آشنایی نداشتن کافی اعضای هیات علمی با تهیه محتواهای الکترونیک در سامانه نوید بود و به همین منظور کارگاه های وبیناری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای توانمندسازی اعضای هیات علمی برگزار شد.

وی اظهار داشت: همچنین در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی نیز کارگاه هایی به صورت فردی و به صورت گروهی برای آشنایی همکاران گروه های آموزشی بالینی برگزار شد.

او گفت: از سوی دیگر دانشجویان نیز به آموزش در این زمینه نیاز داشتند که در شبکه های مجازی به آنها آموزش صورت گرفت و هم اکنون ۲ هزار و ۷۲۰ دانشجو در بستر سامانه نوید از آموزش الکترونیک استفاده می کنند.

سالاری اضافه کرد: هماهنگی برای استفاده از مرکز تولید رسانه های آموزشی در دانشکده های مختلف از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بود.

به گفته او، برای توسعه امکان برگزاری دروس به صورت مجازی همزمان و آزمون ساز فرادید، همچنین امکان تاسیس مرکز آموزش مجازی در دانشگاه در آینده سروری اختصاصی معاونت آموزشی خریداری و در حال نصب است.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۲۰ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.