به گزارش ایرنا ، ویروس کرونا ، این روزها یکه تاز میدان شده و تمام معادلات علمی دنیا را نیز درگیر خود کرده است.
ویروسی که پیر ، جوان و کودک نمی شناسد و با سرعتی باورنکردنی از زمان شیوع در چین ، طی مدت زمانی کوتاه دنیا را فرا گرفت تا بزرگترین درس ناکامی علم در برابر یک ویروس را به بشریت بیاموزد.
این روزها ترس از گرفتار شدن به این بیماری ، تن همه را لرزانده است.افرادی که به این ویروس مبتلا شده اند از یادآوری روزها و لحظات سخت ابتلا می گویند ، روزهایی که به گفته آنها ، هر لحظه اش تداعی کننده یک مرگ تدریجی بود.
شاید بهبودیافتگان کرونا از نظر دیگران ، انسان های خوش شانس هستند که در نبرد با ویروسی مرگبار نجات یافته اند اما این افراد دوران بسیار سختی را برای رهایی از این بیماری مرگبار سپری کرده اند.
یکی از مبتلایان به کرونا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص روزهای سخت ابتلا به این بیماری گفت:سردرد بسیار شدیدی تمام توانم را گرفته بود به طوریکه توان حرف زدن نداشتم.
فاطمه افزود:ابتدا آن را یک سردرد میگرنی تصور کردم اما وقتی شبانه روز از شدت درد حتی چشمانم سیاهی می رفت و توان تحرک نداشتم ، حدس زدم که به کرونا مبتلا شده ام.
وی ادامه داد:درد و کوفتگی بسیار شدید ، تب و لرز و حالت تهوع و سایر علائم بیماری هم در روزهای بعد ظهور کرد ، روزهایی که برای من هرروز مرگ تدریجی بود.
این بیمار بهبود یافته از کرونا گفت:با رعایت تمام نکات بهداشتی که از رسانه ها منتشر شد و مصرف مایعات و آبمیوه های تازه بعد از ۱۵ روز به تدریج علائم کرونا کمتر شد.
یکی دیگر از مبتلایان به این بیماری گفت:حالت تهوع و دل درد شدید همراه با تب و لرز ، بدترین لحظات زندگی را برایم رقم زد.
خانم مرادی افزود:بی حالی شدید، نداشتن حس بویایی و چشایی ، ضعف ، تب و لرز و سرفه های شدید در مدت ۱۴ روز توان و تحملم را گرفت.
وی افزود:توصیف درد و رنج این روزها بسیار سخت است و با توجه به تجربه بسیار سختی که داشتم همه را فقط به رعایت دستورالعمل های بهداشتی توصیه می کنم.
یکی دیگر از مبتلایان ، بدترین حالت زمان بیماری خود را حالات روحی بسیار بدی می داند که فراتر از یک افسردگی ، سبب ناراحتی عمیق روحی وی شده بود.
وی افزود:از شدت ناراحتی روحی و جسمی ناشی از این بیماری توان تردد جزئی هم نداشتم و احساس منفی شدید بر من غلبه کرده بود.
این بیمار بهبود یافته گفت: در دوران بیماری علاوه بردرد شدید جسمی ، آنچه رنج و دردم را بیشتر کرد احساس ناامیدی و افسردگی شدید ناشی از این بیماری بود.
به گفته وی ، افسردگی و ناراحتی روحی این بیماری ، بخشی از زوایای پنهان مبتلایان است که شاید به نوعی در تشدید بیماری در جسم افراد موثر است.
یک شهروند اندیمشکی که همزمان همسر و فرزند نوزادش نیز به این بیماری مبتلا شده بود نیز گفت: در اوایل ابتلای همسرم به بیماری کرونا علائم بیماری به شدت سبب ترس خانواده شده بود و در همان روزهای نخست همسرم به طرز غیرقابل باوری بخش زیادی از ریه اش درگیر بیماری شد.
زینب با اشاره به بستری کردن همسرش در بیمارستان و تلاش شبانه روزی کادر درمانی بیمارستان گفت:پس از چند روز تب همسرم قطع شد و به تدریج علائم بهبودی در وی آشکار شد.
وی ابتلای خود و خانواده اش به کرونا را ناشی از رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی عنوان کرد و گفت:رعایت اصول بهداشتی تنها راه جلوگیری از ابتلا به این بیماری است.
یک بانوی بهبودیافته از بیماری کرونا نیز مهمترین عامل بهبودی خود را مصرف زیاد مایعات عنوان کرد و گفت:تجربه تلخ ابتلا به کرونا به من ثابت کرد که تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با این بیماری بسیار مهم است.
یک شهروند اندیمشکی که ۲ نفر از اقوام خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده است نیز با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک گفت: بخاطر سهل انگاری و رعایت نکردن اصول بهداشتی ۲ نفر از عزیزانم را از دست دادم و حسرت آنها تا ابد ماندگار است.
فرماندار اندیمشک در خصوص تدابیر مقابله با کرونا در این شهرستان گفت: تمهیدات لازم برای مقابله با کرونا در شهرستان جدی تر اجرا می شود و بازرسی از اصناف و مراکز پرتردد تشدید شده است.
پیمان جهانگیری افزود: چهار تخت آی سی یو با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال به بیمارستان شهرستان افزوده شده است ضمن اینکه درصدد افزایش تعداد کادر بیمارستان با هدف بهبود کیفیت خدمات به بیماران هستیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان اندیمشک نیز گفت: بررسی آماری مبتلایان به کرونا در شهرستان اندیمشک از اسفندماه تاکنون نشان می دهد رفتار ویروس تغییر کرده است.
عبدالرحمن روحانی با بیان اینکه برخی از علائم بیماری کرونا تغییر کرده است افزود:مراجعه بیماران مبتلا به کرونا به بیمارستان اندیمشک در ساعات عصر و شب بیشتر است و بیشترین مبتلایان مربوط به افرادی هستند که در تجمع های پرخطر حضور داشته اند.
وی از شهروندان خواست با استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل های بهداشتی به کاهش روند شیوع این بیماری کمک کنند.
بنا بر این گزارش با اعلام وضعیت قرمز در شهرستان اندیمشک همکاری مردم با مسئولان برای پیشگیری از شیوع بیماری افزایش یافته است و استفاده از ماسک از سوی شهروندان اندیمشکی افزایش چشمگیری داشته است.
۱۸ شهر خوزستان همچنان در وضعیت قرمز ونارنجی کرونا قرار دارند.
خوزستان ۲ماه است که در وضعیت قرمز کرونا بسر می برد.