علیرضا احمدی بعدازظهر چهارشنبه در جلسه انعقاد تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و شورای عالی استانها افزود: ظرفیتهای خوبی در کشور وجود دارد که نباید مغفول بماند.
وی افزود: امضای تفاهمنامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی مغتنم برای پیوند علم و دانش با شورای عالی استان ها است و خوشحالیم که با بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان تفاهمنامه همکاری امضا میکنیم.
رییس شورای عالی استانها ابراز امیدواری کرد با انعقاد این تفاهمنامه همکاری، ارتباط نمایندگان شورای عالی استانها با روسای واحدهای دانشگاههای آزاد اسلامی سراسر کشور بیشتر شود.
احمدی یادآور شد: شورای عالی استانها متشکل از معتمدین مردم از سراسر کشور با شرکت ۱۲۵ هزار و ۹۹۲ نفر از منتخبان مردم است.
وی ادامه داد: شورای عالی استان ها متولی امر شوراهای شهر، شهرداریها و شورایاریها متشکل از نمایندگان ۳۱ استان بهعنوان مجلس دوم در حال خدمترسانی به مردم است.
رییس شورای عالی استانها با تشریح اقدامات این شورا تصریح کرد: یکی از اقدامات شورای عالی استان ها شبه تقنینی (قاونون گذاری) است همانطور که دولت مصوباتی به مجلس برای تصویب ارایه میدهد، مصوبات این شورا نیز برای دولت قابل اجرا است و طبق قانون اساسی شورای عالی استانها میتواند به صورت مستقیم طرحهای خود را به مجلس ارایه کند.
احمدی خاطرنشان کرد: با توجه به فرهنگ و نیازهای هر استان آمادگی داریم که تفاهمنامههای دیگری میان شورای عالی استانها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در هر استان امضا کنیم تا شاهد افزایش تعامل با این دانشگاه باشیم.
در ادامه اعضای شورای عالی استان ها چالش ها و مسایلی که واحد دانشگاه آزاد استان ها و توابع استانی رو به رو است را مطرح کردند.
نحوه برگزاری آزمون جامع دکتری و مخاطرات آن، مشکل فضای فیزیکی برخی واحدها، بدهی برخی واحد ها به بانک ها، عدم تعهدات دانشگاه آزاد و راه اندازی نکردن واحد های دانشگاهی در یکی از شهرستان ها، مشکل پرداخت شهریه دانشجویان، تایید نشدن بسیاری از رشته ها برای ارایه در واحدهای دانشگاهی و بدهی و طلب اساتید و کارکنان واحد های دانشگاه آزاد استان مازندران از دغدغه های نمایندگان استان ها در خصوص واحد های دانشگاه آزاد استان های مختلف بود.