رضا ابوذر روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: جوانان فیلمساز قم از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا در قالب تیمهای مختلف برای تهیه فیلمهای داستانی و مستند بهصورت خودجوش بسیج شدند.
وی ادامه داد: فیلمسازان استان با نگارش فیلمنامههایی با موضوع کرونا و همچنین با حضور در مراکز بهداشت و درمان و تصویربرداری از زحمات مدافعان سلامت، شرایط بیماران و توصیههای بهداشتی را در قالب مستند و فیلم به تصویر کشیدند.
ابوذر بابیان اینکه برخی از این تولیدات در شبکههای سراسری سیما منتشر و در کشور جریان ساز شد، گفت: سینماگران جوان قم متعهدانه برای به تصویر کشیدن و ادای دین به کادر درمانی در بیمارستانها حضور یافتند که این موضوع ماندگار شد.
مسئول انجمن سینمای جوان قم، همچنین با اشاره به آسیب کرونا به سینماگران استان گفت: سینماگران قم به دلیل تعطیلی کامل پروژههای سینمایی و توقف فعالیت تمام کلاسهای آموزشی با فشارهای مالی بسیاری مواجه شدند که متاسفانه تاکنون از آنها هیچگونه حمایتی نشده است.
۱۲ آموزشگاه آزاد سینمایی با سطح آموزشی بسیار خوب در قم فعالیت میکند. ضمن اینکه حدود ۵۰۰ هنرمند حرفهای و متخصص در بخشهای مختلف ازجمله فیلمنامهنویسی، گریم، طراحی صحنه، کارگردانی، طراحی لباس، فیلمبرداری، صدابرداری و تدوین در این استان مرتبط با سینما مشغول فعالیت هستند.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای شماره های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.