حوادث روزهای گذشته در ایران ارتباطی با یکدیگر ندارد و با این حال رسانههای وابسته به دولتهای متخاصم با سوار شدن بر موج شایعه تلاش کردهاند تا در ادامه سناریوهای ضدایرانی خود، کشور را ناامن جلوه دهند و توان رزمی و جاسوسی خود را برجسته کنند.
معاندان بار دیگر تولید محتوا بر اساس سناریوهای ضدایرانی خود را از بامداد امروز، جمعه آغاز کردند و برای رسیدن به مقاصد شوم خود دست به دامن اکانتهای فیک سازمان منافقین شدند
آنان بار دیگر تولید محتوا بر اساس سناریوهای ضدایرانی خود را از بامداد امروز، جمعه آغاز و از اکانتهای فیک سازمان منافقین هم برای رسیدن به مقاصد شوم خود استفاده کردند تا تصاویر بمباران مردم غزه را به عنوان حمله جنگندههای اسرائیل به شهرستان قدس جا بزنند و از این طریق سیاست تزریق ناامیدی و افزایش اضطراب بین ملت ایران را دنبال کنند.
دروغپراکنی آنان طی شب گذشته و بامداد امروز به جایی رسید که حتی یک سری منابع نیز مدعی شدند که سامانه دفاع موشکی سمت غرب تهران فعال شده است و برخی دیگر هم به دروغ ادعا کردند که یک پایگاه موشکی را در غرب تهران مورد تهاجم قرار دادهاند.
برخی از کاربران فیک شبکههای اجتماعی هم به تصور خود از زبان ساکنان تهران اینگونه نوشتند که «آرامش نداریم جدا!» و نشان دادند که تشویش افکار عمومی را تحت هر شرایطی دنبال میکنند حتی با انتشار اخبار جعلی؛ گویا در مورد آنان هدف وسیله را توجیه میکند آن هم هدفی واهی.
واکنش فرماندار قدس به شایعه انفجار
فرماندار شهرستان قدس در واکنش به شایعه انفجار و قطعی گسترده برق در این منطقه، آب پاکی روی دست معاندان ریخت.
«لیلا واثقی» گفت: خبر انفجار طی شب گذشته در این شهرستان تایید نمیشود.
وی افزود: حتی خبرهای مربوط به قطعی گسترده برق هم صحت ندارد و قطعی برق به مدت چند دقیقه در ساعت ۲۲ دیشب مربوط به بیمارستان ۱۲ بهمن شهرستان بوده است.
دلیل قطعی برقِ شب گذشته شهر قدس
مدیرکل دفتر پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت نیرو نیز قطعی برق شب گذشته در برخی از مناطق شهر قدس را مربوط به یک مانور دانست و گفت: این مانورها هرچند وقت یک بار انجام میشود.
میثم جعفرزاده بیان کرد: قطعی برق ربطی به سایر موارد نداشته و در حال حاضر نیز شبکه در شرایط کاملا نرمال در حال بهرهبرداری است.
به نظر میرسد انتخاب شهرستان قدس برای این مانور و فضاسازی رسانهای هم بیدلیل نیست و این جریانسازیهای رسانهای در ادامه همان جنگ روانی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی و بازی کودکانه آنان دنبال میشود.
بازی کودکانهای که میتواند آتش نهفته را برافروزد
به عقیده ناظران، طراحان بازی رسانهای جدید صهیونیستها بدون توجه به بسترهای اجتماعی و شرایط سیاسی جدید ایران، از واکنشهای غیرقابل محاسبهای که تداوم فضاسازیهایی از این دست میتواند داشته باشد، بی خبر هستند؛ عملیات رسانهای همه جانبه رژیم صهیونیستی برای «باورپذیر کردن نقش اسراییل در رخدادهای اخیر ایران» از جمله حادثه بامداد پنج شنبه۱۲ تیرماه در سایت هستهای نطنز یا ادعای انفجار در منطقه گرمدره و شهرستان قدس به تدریج در حال نزدیک شدن به مراحلی است که میتواند خطرهای جدی برای این رژیم به دنبال داشته باشد.
هرچند ظاهرا مقامات رسمی این رژیم به طور کامل خود را از گردونه این بازی کودکانه کنار کشیده و حاضر به پذیرش مسئولیتی در مورد ادعاهای مطرح شده نیستند، اما به طور قطع تبعات تداوم این روند، مجموعه این رژیم آسیبپذیر را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
بسیار روشن است که رژیم صهیونیستی از به راهانداختن این خیمه شب بازی جدید به دنبال تامین دو هدف شامل «قدرتمند نمایی» و «منفعت بیهزینه» است.
طراحان بازی رسانهای جدید صهیونیستها توجهی به بسترهای اجتماعی و شرایط سیاسی جدید ایران ندارنداما به نظر میرسد طراحان این جریان پرمخاطره توجهی به بسترهای اجتماعی و شرایط سیاسی جدید ایران ندارند و واکنشهای غیرقابل محاسبهای که تداوم فضاسازیهایی از این دست میتواند برای مجریان اصلی و حامیان پشت صحنه آن به دنبال داشته باشد را در نظر نگرفتهاند.
سردمداران اسراییل باید توجه داشته باشند که اساسا به دلیل ماهیت پلید، جنایتکار و تروریست رژیم صهیونیستی، نفرتی عمیق در جامعه ایران نسبت به این رژیم نهادینه شده است.
تلاش تبلیغاتی برای نشان دادن قدرت و اراده رژیم صهیونیستی برای ضربه زدن به منافع و امنیت مردم ایران، بدون شک نفرت موجود در لایههای مختلف اجتماعی را افزایش داده و فشار مردمی به حکومت برای برخورد جدی و تنبیه قاطع این رژیم را در مسیری فزاینده قرار خواهد داد.
موضوع قابل توجه دیگر در این زمینه، واکنشهای جدی است که تداوم فضاسازیهای اخیر رژیم صهیونیستی میتواند از سوی برخی نهادهای تصمیمگیر و تصمیم ساز در کشور به دنبال داشته باشد. تغییرات سیاسی ایجاد شده در ترکیب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و تقویت قابل ملاحظه ظرفیتهای مواجهه همهجانبه با رژیم صهیونیستی در مجلس جدید از جمله مسائلی است که به نظر میرسد در محاسبههای سران اسراییل و حامیان این رژیم به آن توجه کافی نشده است.
نگاهی به اظهار نظرهای مطرح شده از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از فضاسازیهای اخیر اسراییل و اتخاذ مواضع بسیار جدی در خصوص لزوم جلوگیری از اقداماتی که به صورت مستقیم و غیرمستقیم، مقوم رفتارهای اخیر رژیم صهیونیستی است، واجد پیامهای هشداردهنده و بازدارندهای است که اگر به آن توجه کافی نشود میتواند اتخاذ تصمیمهای بسیار مهم در عرصه مقابله با رژیم صهیونیستی را به دنبال داشته باشد.
واضح است که اسراییل و حامیانش به دلیل ترس از پاسخگویی قاطع ایران جرأت عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی را ندارند و از اینرو تلاش میکنند آرزوهای خود را از مسیر طراحی و اجرای سناریوهای تبلیغاتی و عملیات روانی محقق سازند.
اگر اسراییل این گونه اقدامات را با هدف ایجاد باور در افکار عمومی ایران در خصوص دست داشتن این رژیم در رخدادهای اخیر دنبال میکند، باید بداند با فرض باور این دروغ از سوی مردم و مسئولان ایران، نتیجه این باور، ترس و عقبنشینی نخواهد بود بلکه شعلههای خشمی را فروزان خواهد کرد که به طور قطع رژیم جعلی و آسیبپذیر صهیونیستی تاب تحمل آن را نخواهد داشت.
«قدس» یکی از شهرستانهای استان تهران است و در غرب شهر تهران و همسایگی استان البرز قرار دارد؛ هیات وزیران در اردیبهشت ۱۳۸۸ و بنا به پیشنهاد وزارت کشور با ایجاد شهرستان قدس به مرکزیت شهر قدس موافقت کرد.
مرکزیت شهرستان قدس در ابتدا روستایی با نام «قلعه حسنخان» از بخش «کن» بود که در اوایل انقلاب با نام شهرک «حسنخان» به شهرستان شهریار سپرده شد؛ نام آن بعدها به شهرک قدس تغییر پیدا کرد و با اضافه شدن چند روستا و دهکده به شهر قدس تبدیل شد.