از اواخر سال گذشته با بروز بیماری کرونا براساس مصوبات استانی و ملی ستاد مقابله با کرونا برخی مشاغل تعطیل شدند و پس از کاهشی شدن آمار مبتلایان گام به گام این محدودیت ها برداشته شد و صنوف فعالیت خود را از سر گرفتند که در این میان مشاغل پرخطر جز مشاغلی بودند که در مراحل آخر اجازه بازگشایی یافتند .
حسینعلی محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، هم اکنون وضعیت شیوع کرونا در هفت شهرستان آمل ، بهشهر، بابل ، رامسر ، نوشهر ، محمودآباد و سوادکوه قرمز است و براساس ابلاغ و تصمیم ستاد مقابله با کرونا مشاغل پرخطر در این شهرستان ها تعطیل شدند.
وی مشاغل پرخطر را شامل شغل هایی که در محیط بسته و منجر به تجمع افراد می شود دانست و ادامه داد : براساس ابلاغیه کشوری مشاغل پر خطر از قبیل تالارهای پذیرایی، قهوه خانه ها، آرایشگاه های زنانه و سالن های زیبایی، چایخانه ها وقهوه خانه ها، آموزشگاه ها، کتابخانه ها، مراکز تفریحی آبی و استخرهای سرپوشیده، باشگاه های بدنسازی، سینما و تئاتر و مراکز مشابه می شود .
مازندران بیش از ۱۶۰ هزار صنف دارد که بنا به اعلام سازمان صنعت این استان ۲۵ درصد این صنوف جز مشاغل پرخطر به شمار می روند و براساس ستاد مقابله با کرونا در شهرستان های قرمز بخاطر شرایط کرونایی اجازه فعالیت ندارند .
معاون پدافند غیر عامل استاندار مازندران با اشاره به اینکه پنح شهر دیگر استان نیز در شرایط نارنجی قرار دارند ، گفت : در صورت قرمز شدن وضعیت این شهرستان ها ، مشاغل پرخطر این مناطق نیز تعطیل خواهند شد .
وی در خصوص فعالیت دیگر مشاغل که با عنوان مشاغل کم خطر شناخته شده اند نیز توضیح داد : این مشاغل با رعایت پروتکل های بهداشتی اعلام شده می توانند به فعالیت خود ادامه بدهند و از صنوف می خواهیم که در اعمال پروتکل های بهداشتی همکاری لازم را داشته باشند تا وضعیت کرونایی در استان کنترل شود .
با افزایشی شدن تعداد مبتلایان به کرونا و افراد بستری در مراکز درمانی در مازندران نظارت ها بر روند اجرای پروتکل های بهداشتی شدیدتر شده است به طوریکه استاندار مازندران امروز در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد : بر اساس مصوبه ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا ، از این پس بر رعایت اجرای صحیح پروتکل های بهداشتی ، فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک در تمام سطوح استانی نظارت می شود.
احمد حسین زادگان اضافه کرد : مسئولیت هرگونه پروتکل شکنی و رعایت نکردن دستورالعملهای ستاد مقابله با کرونا بر عهده دستگاههای ناظر و متولی هر بخش است.
دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا که در بیمارستان های این مجموعه ها بستری هستند را حدود یک هزار نفر اعلام کردند .