محمدصدیق ثابتی روز شنبه در حاشیه بازدید از مراحل ساخت فرودگاه و بیمارستان شفا در سقز اظهار داشت: از ۶ هزار و ۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در کردستان، بیش از ۳ هزار کیلومتر آن آسفالت نشده که برای آسفالت آن ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی اضافه کرد: آسفالت راههای روستایی به اداره کل راهداری واگذار شده است.
ثابتی با بیان اینکه آسفالت راههای روستایی کردستان ضروری است، یادآور شد: آسفالت راه روستایی در استان اگرچه ارتقا یافته و الان ۴۹ درصد آسفالت هستند ولی با میانگین کشوری فاصله دارد.
مدیر کل راه وشهرسازی کردستان افزود: معارض های محلی و هزینه بر بودن ساخت و آسفالت راه روستایی از بزرگترین مشکلات این حوزه است و باید این مشکلات را با هماهنگی های لازم برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه آسفالت ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی در دست اجرا است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری باید یک هزار و ۵۴۰ کیلومتر راههای روستایی استان آسفالت شود.
عزم ملی برای اتمام فرودگاه سقز وجود دارد
مدیر کل راه و شهرسازی استان کردستان همچنین در بازدید از طرح ساخت فرودگاه سقز با بیان اینکه به اتمام طرح فرودگاه سقز تا پایان سال جاری خوش بین هستیم، گفت: برای اتمام این طرح مهم عزم ملی وجود دارد.
ثابتی اظهار داشت: بنابر گفته امیر مکری، مدیر عامل شرکت فرودگاههای کشور، در بحث تامین اعتبار برای اتمام فرودگاه سقز هیچ محدویتی وجود ندارد.
فرماندار ویژه سقز نیز در این بازدید از اراده دولت بر اتمام فرودگاه سقز خبر داد و گفت: فرودگاه طرح ماندگار دولت برای مردم این شهرستان و مناطق همجوار است و امیدواریم امسال به بهره برداری برسد.
کامیل کریمیان خطاب به پیمانکاران طرح فرودگاه سقز افزود: به مردم اطمینان خاطر دهید فرودگاه سقز امسال به اتمام می رسد.
فرماندار ویژه سقز با اشاره به وعده دولت به مردم مبنی بر اتمام این طرح در سال جاری بر تسریع پیمانکاران بویژه تسریع در آماده سازی و ساخت سه کیلومتر جاده جایگزین، تسریع در ساخت برج مراقبت و محوطه سازی، ساختمان پایانه و تملک های مورد نیاز برای جانمایی سایر تاسیسات این طرح تاکید کرد.
بهزاد رحیمی نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی با تاکید بر تسریع در روند ساخت و اتمام این طرح تا پایان سال جاری، خواستار همدلی و تعامل پیمانکار و مجری برای تسریع در تمام این طرح مهم شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه سقز نیز گفت: به دلیل اقماری بودن سقز و قرار گرفتن این شهرستان در همسایگی شهرهای جنوب آذربایجان غربی، طرح فرودگاه سقز دارای توجیه اقتصادی و اجتماعی است.
علی محمدیان افزود: یکی از فعالیتهای عمرانی ساخت فرودگاه سقز، تطویل باند و جابجایی جاده سقز - مریوان است که عملیات عمرانی به طول سه کیلومتر با پیشرفت فیزیکی مناسب در حال انجام است.
کاوه اکرادی، سرناظر طرح فرودگاه سقز نیز در این بازدید یادآور شد: پایانه فرودگاه سقز دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که تا پایان شهریور کار آن به اتمام خواهد رسید، همچنین از طریق مصالح پیش ساخته، محوطه سازی پروژه نیز آغاز شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان، نماینده مردم شهرستان های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه سقز و مسوولان محلی، علاوه بر بازدید از فرودگاه سقز، از بخش کودکان بیمارستان شفا این شهرستان نیز بازدید کردند.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد