خالد جعفری روز شنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت طرح طلای کردستان (قلقله سقز) اظهار داشت: طی یکسال باید پروژههای عمرانی و اقتصادی اولویتدار استان آغاز یا مورد بهرهبرداری قرار گیرد که طرح معدن طلای سقز نیز یکی از این طرحها است.
وی خواستار تسریع در تکمیل مطالعات زیست محیطی و همچنین نهایی شدن محل اجرای طرح قلقله سقز شد و به سرمایهگذار آن توصیه کرد زیرساختهای مورد نیاز از جمله برق و راه را با دیدگاه توسعه طرح در آینده، بررسی و مطالبه کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان یادآور شد: تسهیل و تسریع در مهیا کردن زیرساختها از سوی دستگاههای ذیربط، میتواند مشوقی برای حضور سرمایهگذاران در استان باشد.
به گزارش ایرنا، ناحیه قلقله در ۴۰ کیلومتری جنوب غرب شهرستان سقز و در شمال غرب استان کردستان واقع شده و این ناحیه از دیدگاه زمین شناسی عمومی بخشی از زون دگرگونه سنندج - سیرجان است.
اکتشاف ماده معدنی در محدوده قلقله از سال های ۷۳ تا ۷۴ توسط سازمان زمین شناسی آغاز و سال ۸۷ این اکتشافات تکمیل و ذخیره ۷.۳ میلیون تُنی طلای خالص در آنجا محرز شد.
معدن طلای قلقله سقز به شرکت شستا به عنوان سرمایهگذار طرح طلای کردستان واگذار شده و قرار بود عملیات اجرایی کارخانه استحصال آن سال ۹۷ آغاز شود.
سقز در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز استان قرار دارد.