سید علی موسوی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با حمایت ها و پشتیبانی های لازم، تعداد سردخانه های محصولات کشاورزی در تالش به ۴۰ واحد با ظرفیت ذخیره ۹۴ هزار تن محصول رسیده و در آن واحدها برای هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی افزود: تالش با نزدیک به سه هزار و ۳۰۰ هکتار باغ کیوی بارور، رتبه نخست تولید کیوی در استان گیلان را دارد و چهار هزار و ۵۰۰ نفر کیوی کار در سطح این شهرستان به تولید این میوه مشغول هستند.
مدیر جهاد کشاورزی تالش ادامه داد: سالانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار تن کیوی در تالش تولید می شود و در تولید، برداشت و صنایع مرتبط با این محصول، برای هفت هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده است و ۷۰ درصد کیوی تالش صادر می شود.
او گفت: میزان درآمد کیوی کاران به تناسب سال، متغییر است و در ۲۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی تالش، ۳۰ هزار بهره بردار به کشت و زرع مشغول هستند.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و با بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.