سیامک محبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: بازرسان مرکز بهداشت از ۱۴ تا ۲۰ تیر، ۲ هزار و ۵۷۹ بازرسی از مراکز مختلف انجام دادند که رعایت بهداشت توسط یک هزار و ۵۷۱ مرکز ثبت شد.
وی اضافه کرد: در این مدت ۱۰۲ نمونهبرداری از آب و مواد غذایی انجام و همچنین سه هزار و ۷۱۶ کیلوگرم موادغذایی غیربهداشتی معدوم شد.
وی ادامه داد: در این بازدیدها ۲۰۶ واحد صنفی نیز به دلیل رعایت نکردن برخی دستورالعملها اخطار گرفتند.
محبی با بیان اینکه در این مدت ۳۰ شکایت مردمی به سامانه ۱۹۰ مورد رسیدگی قرار گرفت، بیان کرد: بازرسی از ۳۵ تالار، ۲ داروخانه، ۲ فروشگاه زنجیرهای، ۱۴ اداره و سازمان، ۶۵ دفتر پیشخوان، سه گاراژ ضایعات و ۳۴ بانک نیز از جمله اقدام های کارشناسان مرکز بهداشت بوده است.
به گفته وی، ۲۰۶ بازرسی از کارگاه و کارخانه، ۱۸ مورد بررسی مشاغل سخت و زیانآور و همچنین پیگیری و نظارت بر رعایت اصول تامین سلامت شاغلین در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و خانههای بهداشت از دیگر اقدام ها میباشد.
وی خاطرنشان کرد: هشت مورد نظارت بر دفن اموات، ۱۰ مورد نظارت بر گندزدایی آمبولانس و ۸۲ مورد ارزیابی حال بیماران مبتلا به کرونا در هفته گذشته انجامشده است.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای شمارههای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.