ساری-ایرنا- استاندارمازندران گفت: جوانان با سعه صدر و امید مطالبات مرتبط با خودشان را با جدیت پیگیری کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان مازندران، احمد حسین زادگان روز یکشنبه در ستاد ساماندهی جوانان افزود : فرمانداران شهرستان ها نیز انتظار می رود با جدیت بیشتری موضوعات جوانان را پیگیری کنند.
وی آگاه سازی جوانان از خدمات نظام را از دیگر وظایف فرمانداران و مدیران دستگاههای دولتی دانست و اظهارداشت :گاه سازی جوانان از خدماتی است که مجموعه نظام ارائه می دهد. مانند ظرفیت هایی که در فنی و حرفه ای برای آموزش و حرفه آموزی جوانان برای اشتغال آنان صورت می گیرد.
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به نگاه راهبردی نسبت به رفع مشکلات جوانان خاطرنشان کرد : کانون های محلات به صورت هیات امنایی با هدف برنامه ریزی برای اوقات فراغت جوانان با توجه به شرایط کرونایی راه اندازی شود و مطمئناً در هر محله ظرفیت هایی مانند مساجد و مدارس  وجود دارد که می تواند در اختیار برنامه های اوقات فراغت جوانان قرار گیرد .
 حسین زادگان تعصبات بخشی و دستگاهی در موضوع جوانان را مورد نقد قرار داد و گفت : شبکه جوانان موثر استان قابلیت اجرایی دارد و انتظار است با پیگیری های هلال احمر و حمایت همه دستگاه ها و ارگان ها این طرح برای جوانان به سرانجام برسد.

نماینده عالی دولت در استان مازندران با بیان اینکه کرونا نباید منجر به تعطیلی کشور شود اظهار داشت :  شهرداری ها باید حضور جدی تری در حوزه جوانان داشته باشند و ظرفیت فضای مجازی نیز در روزهایی که محدودیت های کرونایی را شاهد هستیم می تواند کمک کننده باشد.

وی  خاطرنشان کرد : اگر برای جوانان کاری نمی توانیم انجام بدهیم حداقل نباید امید را از جوانان بگیریم.
 نماینده ولی فقیه در استان مازندران نیز در این نشست گفت: ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) الگوی ازدواج ساده و سالم برای جوانان است .

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در این نشست مهمترین وظیفه مسئولان حوزه جوانان را  الگوسازی و تعیین الگوی مناسب اعلام کرد و اشتغال را مهمترین مشکل جوانان اعلام کرد و اظهارداشت : 

 مسئولان در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی سال جهش تولید نامگذاری شد، باید  برای اشتغال جوانان و موضوعات فرهنگی مرتبط با آن تلاش بیشتری کنند .

مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران نیز در این نشست با اشاره به برنامه های هفته ازدواج ( هفته اول ذی الحجه مصاف با سالروز ازدواج حصرت علی ( ع ) با حضرت فاطمه س) و اوقات فراغت جوانان گفت : شیوع کرونا منجر به ایجاد مشکلاتی در ازدواج جوانان شد ،  اما دستگاه ورزش و جوانان با اجرای برنامه های محوری مانند جریان سازی، تشویق جوانان به استفاده از خدمات مراکز مشاوره و تروج فرهنگ ازدواج در جامعه سعی کرد تا حدودی  خلاء های موجود را برطرف کند.
حبیب حسین زادگان اجرای برنامه های هفته ازدواج را منوط به وضعیت کرونایی استان مازندران دانست و اظهارداشت : اگر وضعیت کرونایی اجازه دهد ، برنامه های خوبی به خصوص در راستای فرهنگ سازی برای ازدواج جوانان در سطح استان اجرایی می شود.
وی بدون اشاره به میزان وام ازدواج پرداختی به جوانان گفت :  استان مازندران در پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان از میانگین کشوری نیز بالاتر است.
براساس آمار اداره کل ورزش و جوانان مازندران در مجموع در سال گذشته  ۵۱.۶ درصد از زوج‌های جوان متقاضی تسهیلات ازدواج در این استان موفق  به دریافت این تسهیلات شدند که ۷.۵ درصد از میانگین کشوری بالاتر بود.
براساس این آمار ۱۵ هزار و ۵۷۰ زوج جوان  مازنی متقاضی تسهیلات ازدواج بودند.