دکتر مریم امیری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با خروج این تعداد پرسنل کادر درمان، فشار کاری بیشتری به دیگر کارکنان وارد شده که با این امر امکان ابتلای این افراد نیز بیشتر میشود و نیاز است مردم همکاری بیشتری نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی داشته باشند.
وی بیان داشت: از اسفندماه سال ۹۸ تا ۲۱ تیرماه جاری نیز هزار و ۳۱۱ نفر مشکوک و قطعی مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان خلیجفارس پذیرش و به صورت سرپایی درمان شدند.
مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان اظهارداشت: بیش از ۵۲۷ بیمار مشکوک یا قطعی نیز در این بازه زمانی در بیمارستان خلیجفارس، خدمات درمانی بستری دریافت کرده که بیش از ۳۸۹ بیمار پس از بهبودی ترخیص، ۳۱ بیمار با رضایت شخصی ترخیص و ۲۹بیمار نیز به سایر مراکز درمانی منتقل شدهاند.
وی اظهارداشت: عده ی معدودی باور غلطی دارند که برخی از گروهها در برابر ویروس کرونا مصون هستند که این موضوع به طور کامل رد شده و همه افراد جامعه در معرض ابتلا به این بیمای قرار دارند.
وی گفت: به همین علت مردم سعی کنند با خودمراقبتی از ابتلا به بیماری کووید۱۹ جلوگیری نمایند.
مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان گفت: گروههای که بیماری زمینهای مانند دیابت، فشار خون، بیماران قلبی و حتی مادران باردار بیشتر در گروه پر خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند وباید پروتکلهای بهداشتی را به منظور حفظ سلامتی و حتی جان خود کاملا رعایت نمایند.
وی در پایان گفت: از ابتدای شیوع بیماری کووید ۱۹ در استان هرمزگان، بیمارستان خلیجفارس بندرعباس یکی از مراکزی است که پذیرش این بیماران را بخصوص بهعنوان بیمارستان مرجع زنان و زایمان در استان برعهده داشتهاست.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۲۵۷ هزار و ۳۰۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۹۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۲ هزار و ۸۲۹ نفر رسیده است.
سیما سادات لاری روز یکشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۲ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۸۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۴۹۹ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۵۷ هزار و ۳۰۳ نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲ هزار و ۸۲۹ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۱۹ هزار و ۹۹۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳۳۵۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری افزود: تاکنون یک میلیون و ۹۷۲ هزار و ۲۰۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: استانهای خوزستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استانهای تهران، فارس، کرمان، البرز، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، بوشهر، هرمزگان و آذربایجان شرقی هم در وضعیت هشدار قرار دارند.
لاری گفت: به مسئولان و کادر بهداشت و درمان در استانهای قرمز و در مرز هشدار خدا قوت میگوییم و از مردم میخواهیم به توصیههای بهداشتی عمل کنند. استان خوزستان همچنان در وضعیت قرمز است، اما وضعیت ابتلا و بستری کاهش یافته است.
وی بیان کرد: به مردم توصیه میکنیم رعایت فاصله گذاری، استفاده از ماسک و شستوشوی دستها را رعایت کنند. ماسکهای خانگی نیز میتواند موثر باشد.