بر اساس این گزارش، سهامداران با تماس با مرکز اطلاع رسانی سهام عدالت با شماره ۱۵۶۹ داخلی یک و وارد کردن کد ملی میتوانند از کارگزار ناظر خود مطلع شوند.
با توجه به اینکه بیش از ۵۰ درصد تماسهای سمات مربوط به اطلاع از کارگزار ناظر سهامداران است، از ۲۱ تیرماه این امکان فراهم شده تا سهامدارانی که از کارگزار ناظر خود مطلع نیستند با تماس به مرکز اطلاعرسانی سهام عدالت که به صورت شبانهروزی فعال است، اطلاعات کارگزار ناظر خود را دریافت کنند.
براساس این اطلاعیه، بسترهای مناسب و اطلاعات جامع سهامداران عدالت از قیبل وضعیت سفارش، میزان واریزی، تاریخ واریز، وضعیت پرداختیها، معتبر بودن شماره شبا در اختیار کارگزار ناظر قرار گرفته است به طوری که از این پس ارائه این اطلاعات تنها بر عهده کارگزار ناظر است.
آزادسازی سهام عدالت از جمله اقدامات مهم دولت تدبیر و امید بود که در نهایت در ۹ اردبیهشتماه اجرایی شد.
ساز و کار مربوط به نحوه معاملات سهام عدالت به دستور رهبر معظم انقلاب در اختیار شورای عالی بورس قرار گرفت که جلسهای در شورای عالی بورس در زمینه تصمیمگیری برای معاملات سهام عدالت به صورت اضطراری برگزار و تصمیمات لازم را در این زمینه اتخاذ کرد.
براساس تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه مقرر به فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت شد و به دنبال این تصمیم اعلام کردند افرادی که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردهاند از تاریخ ۶ خرداد میتوانند نسبت به فروش سهام خود اقدام کنند.
پرتفوی سهام عدالت با دارایی ۵۰۰ هزار تومان در تاریخ ۶ خرداد که نخستین روز از فروش این سهام بود، ارزشی بالغ بر هفت و میلیون و ۸۰۰ هزار تومان داشت که امروز (۲۳ تیر ماه) ارزش آن به بیش از ۱۷ میلیون تومان رسیده است.