کامبیز مینایی، یکشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: میزان مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه جهرم نیز برای برگزاری کلاسهای مجازی صد در صد بود و این یکی از نقاط قوت این دانشگاه است که در کارنامه این مرکز علمی ماندگار خواهد شد.
وی افزود: در ابتدا که به دلیل مقابله با بیماری کرونا موضوع برگزاری کلاسهای دانشگاههای کشور از طریق فضای مجازی مطرح شد، دانشگاه جهرم هم مانند سایر دانشگاهها از آمادگی لازم در این زمینه برخوردار نبود اما با وجود مشکلاتی که در این راه وجود داشت، از عهده این کار برآمد و توانست در فرصت اندکی خود را با این وضعیت سازگار کند.
مینایی، با اشاره به اینکه یادگیری و آموزش الکترونیک مفهومی است که در دنیا به خوبی تبیین شده و جا افتاده است، گفت: این دانشگاه برای مهرماه ۹۹ و آغاز سال تحصیلی جدید و برگزاری کلاسهای درس از طریق فضای مجازی پیشبینیهای لازم را انجام داده است.
رییس دانشگاه جهرم، همچنین در مورد مزایای برگزاری کلاسهای درس دانشگاه در فضای مجازی اظهار داشت: کاهش هزینههای دانشجویی، حذف نابرابری جنسیتی در کلاس، تقویت مطالعه فردی و یادگیری، نداشتن محدودیت زمانی و مکانی، افزایش بهداشت اجتماعی و کاهش معضلات اجتماعی در خوابگاههای دانشجویی از عمده مزایای آموزش مجازی به شمار میآید.
وی ادامه داد: البته در این راه مشکلاتی هم وجود دارد که از جمله آنها میتوان به عدم رصد دانشجویان و کاهش گیرایی و یادگیری به ویژه در دروس عملی و محاسباتی و همچنین موضوع تامین اعتبار لازم برای تهیه زیرساختها و خوابگاههای خودگردان، ضعف زیرساختهای اینترنتی، ضعف امکانات خانوادهها برای برطرف کردن مشکلات نت و دغدغه اغلب دانشجویان برای امتحانات پایان نیمسال تحصیلی (ترم) اشاره کرد.
مینایی بیان کرد: با توجه به شرایط کرونا، برگزاری امتحانات پایان ترم یکی از نگرانیهای اصلی دانشجویان بود که این نگرانی با ارزیابی نمره دانشجویان به صورت مستمر و انجام روشهای ترکیبی از جمله انجام آزمونهای کوتاه در هر جلسه، انجام پروژه تحقیقاتی و ارائه سمینار تصویری کوتاه، برطرف شد.
رییس دانشگاه جهرم در مورد پارهای از فعالیتهای این دانشگاه در نیمسال جاری نیز اظهار داشت: ۵۱۲ درس نظری در این دانشگاه ارائه، حدود ۹۰ درصد کلاسها با موفقیت برگزار و همچنین ۷۰ کلاس درس جبرانی در دروس مختلف نیز برگزار شد.
وی، در بخش دیگری از مطالب خود، نقش استادان دانشگاه را در تقویت بنیه علمی کشور و همچنین تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص، بسیار ارزشمند توصیف و بیان کرد: تقویت توان علمی کشور از مسیر استادان میگذرد و آنان باید برای رسیدن به اهداف کلان علمی، تلاشی دوچندان داشته باشند.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.