احمد کرمی شامگاه دوشنبه در نشست هماهنگی توسعه شهرستان ملکشاهی اظهار داشت: حرکتهای بنیاد مستضعفان و علوی در منطقه باید هماهنگ باشد و از موازی کاری پرهیز شود تا پروژههای در دست اجرا نمود بیشتری داشته باشند.
وی افزود: برنامههای متعددی در حوزه توانمندسازی و توسعه زیرساختهای عمرانی این منطقه آغاز شده که نویدبخش قرار گرفتن شهرستان ملکشاهی در مسیر و مدار پیشرفت و آبادانی و گسیل امکانات به این خطه محروم است.
معاون استاندار ایلام یادآور شد: بنیاد مستضعفان و علوی ۳۱ شهرستان کشور را به عنوان پایلوت برای اجرای طرحهای محرومیتزدایی انتخاب کرده که ملکشاهی نیز جزو این مناطق است که در صورت تحقق برنامههای در دست اجرا میتوان به آینده منطقه و توسعه فعالیتهای اشتغالزا در این شهرستان امیدوار بود.
کرمی تاکید کرد: بنیاد مستضعفان ۳۵۰ میلیارد ریال را برای اجرای پروژههای محرومیتزدایی در ملکشاهی اختصاص داده است که این اعتبار منجر به اجرای پروژههای زیربنایی و اشتغالزا در شهرستان خواهد شد.
وی از سفر رییس بنیاد مستضعفان و علوی طی روزهای آینده به شهرستان ملکشاهی خبر داد و اضافه کرد: این شهرستان جزو ۳۱ شهرستانی در سراسر کشور است که در برنامه جامعه توسعه و محرومیتزدایی قرار گرفته است.
معاون عمرانی استاندار ایلام یکی از مهمترین پروژهها و خواستههای مردم منطقه را اجرای بیمارستان ملکشاهی عنوان کرد و گفت: قرار است اعتبار مورد نیاز این پروژه را یک سوم بنیاد مستضعفان، یک سوم وزارت بهداشت و یک سوم استان پرداخت کند.
کرمی بر تعیین تکلیف پیمانکار پروژه بیمارستان ملکشاهی تاکید کرد و اظهار داشت: در صورتیکه پیمانکار فعلی از اجرای پروژه ناتوان است باید خلع ید و با پیمانکار جدید تلاش کنیم حداکثر تا پایان سال مالی شاهد راهاندازی بیمارستان ملکشاهی باشیم.
وی افزود: ملکشاهی سه شهر دارای شهرداری دارد که شهرداران باید با هماهنگی فرمانداری پروژههایی را که قابلیت اجرا داشته و تاثیر بیشتری در رفع مشکلات مردم منطقه دارند معرفی تا اعتبار مورد نیاز را از طریق رایزنی با مسوولان بنیاد برای اجرای آنها جذب کنیم.
معاون استاندار ایلام پروژه آب شیرین کن و جاده سلامت را از دیگر برنامههای در دست اجرای شهرستان ملکشاهی برشمرد و بر تسریع در عملیات اجرای آنها با استفاده از اعتبارات بنیاد تاکید کرد.
فرماندار ملکشاهی نیز در این نشست تبدیل دیکلینیک به بیمارستان را با توجه به جمعیت استفاده کننده بخشهای میمه، زرینآباد و شهرستان ملکشاهی دارای توجیه فنی و اقتصادی دانست.
محمد تاسمه یادآور شد: رایزنی گستردهای با مسولان بنیاد مستضعفان و علوی برای تصویب تبدیل این دیکلینیک به بیمارستان انجام گرفته است و امیدواریم مدیران وزارت بهداشت نیز این مهم را در دستور کار قرار دهند چرا که ملکشاهی به عنوان مسیر دوم اربعین از اهمیت راهبردی برخوردار است و میتوان در مواقع لزوم از آن استفاده کرد.
شهرستان ۲۱ هزار نفری ملکشاهی به مرکزیت شهر ارکواز در ۳۵ کیلومتری ایلام قرار دارد و سال ۸۵ از مهران جدا و به شهرستان تبدیل شد ولی همچنان از کمبود بسیاری از زیرساخت شهری رنج میبرد.