در ادامه این یادداشت، می خوانیم: لذا همواره معتقدم اگر سیاستورزی را جایگزین سیاستبازی و سیاسیبازی کنیم خیلی از مشکلات مرتفع میشود. از اینکه بخواهیم بداخلاقی سیاسی را در فضای سیاسی کشور حاکم کنیم، نه تنها نتیجهای بهدست نمیآوریم بلکه یاس و ناامیدی در اذهان عمومی ایجاد میکنیم. موضوعی که اتفاقا در این دیدار مقام معظم رهبری بدان اشاره داشتند که ذهن مردم را مکدر نکنید بلکه مسائل و مشکلات را با ممارست و مشارکت و بحثهای کارشناسی و منطقی جلو ببرید. درواقع، فریاد بزنید، صدایتان را میشنوند ولی اگر با منطق صحبت کنید، مخاطب گوش میکند. یعنی در این برهه از زمان که شرایط اقتصادی واقعا شکننده است و اقشار آسیبپذیر جامعه، آسیبپذیرترین افراد در این شرایط هستند، بگومگوهای سیاسی نه تنها آرامشی ایجاد نمیکند بلکه فضا را ملتهبتر میکند.
دولت باید بپذیرد مجلس وظایفی دارد و باید براساس وظایفش عمل کند و اینگونه نیست که مجلس نظارت را رها و فقط به رفتارهای دولت بسنده کند. مجلس شورای اسلامی مأمن قانونگذاری است و در کنارش بحث نظارت و تفحص را دارد که از وظایف ذاتیاش است. دولت و مجلس باید از این فرمایش مقام معظم رهبری درس ممارست فرا بگیرند و سعی کنند مشکلات را فارغ از هیاهوهای سیاسی و تبلیغاتی به سمت و سویی ببرند که آرامش اقتصادی برای جامعه ایجاد شود. وقتی آرامش اقتصادی و زمینه مشارکت در فضای اقتصادی را مهیا کنیم، قطعا فضای فکری جامعه تلطیف خواهد شد. امروز درگیر بیماری منحوس کرونا هستیم. فلذا مجلس و دولت باید توامان و فارغ از اینکه انتخابات ۱۴۰۰ را در پیش رو داریم، کاری کنند که مردم به آرامش نسبی دست پیدا کنند.
اینکه تصور داشته باشیم انتخابات ۱۴۰۰ چه بکنیم یا نکنیم، موضوعات تبلیغاتی است. مهم این است که فعالیتها و تصمیمگیریها، خردمندانه و کارشناسانه و منطقی جلو رود تا هم آرامش اقتصادی و هم آرامش سیاسی در کشور ایجاد شود. و اگر غیر از این عمل کنند و بنا باشد دولت و مجلس به بخشهایی از فرمایشات مقام معظم رهبری توجه و از بخشهای قابل توجه عبور کنند به سمت مناقشات سیاسی خواهیم رفت. کسانی که در فضای سیاسی کشور هستند، بپذیرند مردم از بگومگوهای سیاسی خسته هستند. هرچه گفتمانها بین مجلس و دولت اصولیتر، منطقیتر، کارشناسانهتر و منصفانهتر باشد، شرایط بهتر خواهد بود. دولت هم نسبت به این تصور که آنچه انجام میدهد به عنوان عقل کل است، تجدیدنظر کند و از نقطه نظرات و نگاه کارشناسانه مجلس بهره گیرد. مجلس هم نقاط ضعف و مشکلات دولت را ارزیابی کند و چنانچه دولت در جایی با مشکلات قوانینی مواجه است، قوانین موردنظر را مصوب کند تا دولت تواناتر شود. با قرارگرفتن دولت و مجلس در ریل خدمتگزاری میتوانیم امیدوار باشیم که تا پایان سال به آرامش نسبی در بعد سیاسی و اقتصادی دست پیدا کنیم.