ساره باور روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: علاوهبر ساخت و تحویل مدارس یاد شده ۱۳ مدرسه در قالب ۵۱ کلاس درس با یک باب خوابگاه دخترانه ۹۰ تختخوابی نیز در نیکشهر در حال ساخت است.
وی با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی نیکشهر سه متر و ۵۷ سانتی مترمربع به ازای هر دانش آموز است افزود: برای رسیدن به استاندارد هشت مترمربع کشور حدود ۵۰۰ کلاس درس جدید نیاز است که امیدواریم با همت خیران و اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان وبلوچستان ساخته شود.
مدیرآموزش و پرورش نیکشهر گفت: هماینک ۳۰ مدرسه ناایمن و تخریبی با ۱۸۵ کلاس درس و ۲۱ مدرسه در قالب ۱۱۶ کلاس درس فاقد فضای آموزشی در این شهرستان است که برای رسیدن به استاندارد کشوری نیازمند کمک و همراهی و تقبل ساخت این مدارس هستیم.
وی با بیان اینکه ۲۲۰ مدرسه با ۷۹۲ کلاس درس هماینک در بخش مرکزی نیکشهر دایر و ۱۶ هزار و ۹۴۰ دانشآموز در مقاطع مختلف مشغول به تحصیلاند، افزود: ۷۵۰ معلم کار تعلیم و تربیت این دانش آموزان را بر عهده دارند.
باور افزود: هماهنگی و جلسات مختلفی با مسوولان و مردم برای پیشبینی اراضی موردنیاز ساخت فضاهای آموزشی در نیکشهر برگزار شده تا بتوانیم اراضی را را برای ساخت مدارس سریعا تحویل دهیم.
وی با بیان اینکه راه برون رفت از کمبود فضای آموزشی همکاری دوچندان سایر ارگانها و مردم با سیستم آموزشی است، خاطرنشان کرد: در تفاهمنامهایی که اخیرا بین شورای شهر و آموزش و پرورش نیکشهر منعقد شده که به واگذاری زمین به سیستم آموزشی اشاره شده که مورد تایید شهردار و شورای شهر نیز قرار گرفته است.
مدیر آموزش و پرورش نیکشهر گفت: آموزش و پرورش با توجه به موفقیتهای اخیری که در جذب خیران داشته اما متاسفانه با مشکل کمبود اراضی دست و پنجه نرم میکند و نبود اراضی با کاربری آموزشی در بعضی از محلات و روستاهای این شهرستان مشکل جدی برای ساخت مدرسه است.
به گزارش ایرنا، نیکشهر از شمال به ایرانشهر و دلگان، از شرق به قصرقند و سرباز، از جنوب به کنارک و چابهار، از غرب به شهرستان فنوج و استان هرمزگان محدود است.
شهرستان نیکشهر با ۳۹۵ روستا، چهار بخش بنت، لاشار، آهوران و مرکزی ۱۵۰ هزار نفر جمعیت با ۴۰ هزار خانوار در فاصله ۵۱۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.