به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی شهرداری قم، علیاصغر رنگرز جدی در گفتوگویی با اشاره به اهمیت پرداخت عوارض بهویژه در حوزه اصناف، اظهار داشت: بهمنظور پرداخت عوارض شغلی از اصناف مختلف ۱۲ هزار و ۲۴۵ صنف برای پرداخت عوارض خود به اتاق اصناف مراجعه داشتند، که مبلغی به ارزش ۳۶ میلیارد ریال وصولشده که ۱۱۲ درصد نسبت بهپیش بینی با افزایش روبرو بوده است.
۳۵ هزار اصناف و ۵۸ اتحادیه در قم وجود دارد.
مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم بابیان اینکه این عوارض از ۱۶۸ واحد سوهانی و ۱۱۹ مورد نیز از هتلها و مسافرخانهها دریافت شده است، گفت: در بخش عوارض حِرف پزشکی نیز ۲۸۱ پزشک، ۷۸ داروخانه، ۱۹ آزمایشگاه، ۳۵ مورد رادیولوژی و سونوگرافی و همچنین ۴۲ دفتر مسافرتی و ۶ دفترخانه اسناد رسمی درمجموع پنج میلیارد ریال عوارض پرداختنمودهاند.
رنگرز جدی یادآور شد: از ۸۱ مورد املاک شهرداری مالالاجاره دریافت شده و از ۲۸۷ پیمانکار عوارض بر قراردادها و از دفاتر وکلا هم ۱۱ مورد و از دفاتر بیمه نیز ۶۵ مورد به ارزش ۳۶ میلیارد ریال دریافت شده است.
وی ادامه داد: با پیگیری صورت گرفته از سازمان شهرداریها مبلغ ۱۹۴ میلیارد ریال عوارض سوخت دریافت شده است، همچنین ۲۴ مورد کارشناسان دادگستری و ۱۸ مورد هم مرتبط به فروشگاههای بزرگ برای پرداخت عوارض شغلی خود اقدام کردند.
مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۸۸ که گروه حسابرسی اداره کل مالیاتی برای بررسی صورتحساب تبصره ۷ ماده ۱۷ قانون مالیات بر ارزشافزوده با هماهنگی اداره کل امور مالی برای تایید صورتحسابها اقدام نمودند، پیگیری موثری نیز از سوی شهردار با مدیران ارشد نظام صورت گرفته است.
وی بیان کرد: با این پیگیری فشرده و موثر مبلغی به ارزش ۵۸۵ میلیارد ریال در اسفندماه ۹۸ جهت وصول پیگیری شد که باوجود محدودیتهای تردد در زمان فراگیری بحران کرونا کارشناسان با حضور روزانه در وزارتخانهها و سازمان مالیاتی مطالبههای درآمد را پیگیری نمودند.