علیمحمد نیکبخت روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رویداد توسط شرکت شهرکهای صنعتی تهران با همکاری مرکز توسعه، نوآوری، شتابدهی و کارآفرینی عصر دانش ماد با محوریت " بهینه سازی مصرف انرژی در صنعت" برگزار شد.
وی اظهار داشت: تولید و طراحی خازنهای صنعتی با آرایش ستاره زمین شده از سال ۱۳۸۹ با هدف کاهش معایب موجود در طراحی بانک خازنی از محصولهای شرکت اروم نیرو توان است.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: به این ترتیب نسل جدیدی از خازنها به منظور کاهش توان راکتیو و اصلاح ضریب توان، کاهش تلفات کابلی، کاهش درصدی از تلفات انرژی اکتیو، بهینه سازی مصرف برق طراحی و ساخته شد.
نیکبخت اضافه کرد: این دستگاه خازنی در ۶ ظرفیت مختلف با هدف کاهش هشت تا ۱۰ درصدی مصرف برق تولید و روانه بازار میشود.
تولید آزمایشگاهی این نسل خازنی جدید به منظور کاهش توان راکتیو و اصلاح ضریب توان، کاهش تلفات کابلی و تلفات انرژی اکتیو و بهینه سازی مصرف برق از سال ۱۳۸۹ توسط «اکبر جلالی» در ارومیه شروع شده بود؛ این مخترع از سال ۱۳۹۰ ایده خود را به مرحله اجرا درآورده و در زمان حاضر نیز با تولید انبوه، بازار هدف خود را پیدا کرده است.
پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکلگیری و توسعه اقتصاد دانش بنیان تلاش میکند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه جانبه از شرکتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایهگذار بپردازد.
مدیران این پارک در تلاش هستند تا زمینه تجاری سازی و بازاریابی ایدههای نوآورانه و فناورانه را فراهم کنند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکتها در سطوح ملی و بینالمللی داشته باشند.