حسن رییسی روز سه شنبه بااشاره به بازگشت لنج های صیادی اعزامی از سیریک به آبهای دور افزود: صید هدف این شناورها، افزون بر ۶۰ تن انواع تن ماهیان است که در آبهای بینالمللی و دور از ساحل صید میشود.
وی بیان داشت: این شناورها در مجموع سالانه افزون بر سه هزار تا سه هزار و ۵۰۰ تن صید میکنند و غالب صیدشان تن ماهیان شامل گونههای(گیدر، هوور، زرده و بادبان ماهی) است.
رییس شیلات سیریک اظهارداشت: ماهیهای صید شده تامین کننده مواد اولیه کارخانههای تن ماهیان کشور است.
وی با اشاره به اینکه دوره صید این شناورها ۲ ماهه است، پیش بینی کرد: در این دوره حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن، انواع تن ماهیان در آبهای دور صید میشود.
رییسی تصریح کرد: هرشناور بستگی به گنجایش سردخانه تا ۱۸۰ تن میتواند صید کند.
وی ابرازداشت: در هر فروند شناور صیادی لنج آبهای دور، حدود ۲۵ صیاد مشغول به فعالیت هستند که باعث ایجاد اشتغال پایدار در این شهرستان شده است.
شهرستان سیریک به علت نزدیکی به دریای عمان و اقیانوس هند یکی از قطبهای مهم تولید و استحصال ماهی در جنوب کشور است.
استان هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه افزون بر ۲۷۰ هزارتن انواع آبزی، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده است که این آمارها نشان از جایگاه و اهمیت فعالیتهای شیلاتی این استان در کشور دارد.
تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۱
بندرعباس- ایرنا- رییس شیلات سیریک گفت: با حمایت دولت ۳۰ فروند لنج صیادی انواع تن ماهیان آبهای دور تخلیه صید خود را در سواحل این شهرستان آغاز کردند.