شیراز-ایرنا- نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس یازدهم باید در سال آخر دولت دوازدهم بنای بهانه گیری و کارشکنی نداشته باشد و تعامل با دولت برای رفع مسایل و مشکلات مردم را دنبال کند.

جعفر قادری سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فرمایش های رهبر معظم انقلاب خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی افزود: معظم له در این دیدار تعامل دولت و مجلس را مورد تاکید قرار دادند و تعریف دقیقی از تعامل داشتند که هر بخش باید به وظایف و مسوولیت های خود عمل کند.
وی ادامه داد: البته این تعامل و همراهی نباید به مفهوم عدول از وظایف نظارتی مجلس و نادیده گرفتن سوال، تذکر و مسایل اینچنینی باشد.
قادری اظهار داشت: مجلس وظیفه ریل گذاری و تدوین قانون برای قوه مجریه و قوه قضاییه را بر عهده دارد که در این مسیر باید از نظرات کارشناسی دولت و قوه قضاییه استفاده کند.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از تصویب قانون، وظیفه دولت و قوه قضاییه است که به مُر قانون عمل کنند و در نوشتن آیین نامه و اجرای قانون تعلل نکنند.
قادری بیان کرد: اگر قانون وضع شده ایراد و اشکالی دارد سریع از مجلس بخواهند این قانون را اصلاح کند اما این که خودشان بخواهند تفسیر به رای کنند قابل قبول نیست.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر در شرایطی قرار داریم که کشور درگیر مسایل و مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها و فشارهای خارجی و بحران کرونا است و این باعث شده مردم در شرایط سختی قرار گیرند بنابراین در حال حاضر جامعه پذیرش دعواهای سیاسی و جناحی را ندارد.
قادری افزود: هفت سال از عمر دولت گذشته است و در این یکسال نمی توان مسیر دولت را اصلاح کرد اما در حدی ممکن است بتوانیم با فشار و استفاده از ابزارهای نظارتی و کمک کردن به دولت یک بخش از ایرادات اصلاح شود.
وی ادامه داد: اینکه در مجلس انتظار داشته باشیم با مواردی مثل استیضاح و مسایل اینچنینی، دولت را برکنار کنیم تا مسایل حل شود، تصور درستی نیست.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: معتقدم قوه مجریه و قوه مقننه باید تعامل و همدلی خود را بیشتر و تلاش کنند و در این شرایط سخت و دشوار هر ۲ قوه در کنار یکدیگر قرار گیرند ،مجلس و دولت در کنار هم باید باشند تا بتوانند مشکلات مردم را حل کنند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین دیدار با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، وکلای ملت را به تعامل با سایر قوا فراخواندند و تاکید کردند: در شرایط حساس سال آخر دولت و همچنین سال اول مجلس، باید دو قوه فضا را گونه ای مدیریت کنند که به کارهای مهم کشور لطمه نخورد.
ایشان با تاکید بر  «توجه به مسائل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از دچار شدن به حاشیه‌ها و اولویت دادن به مسائل فرعی»، موضوعات اقتصادی شامل «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت» را مسایل اساسی کشور برشمردند.