سیاوش مهرور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون ۲ هزار و ۸۵۰ واحد صنعتی، صنفی، معدنی و کشاورزی، هزار و ۳۰۰ صنف توزیعی، هزار و ۹۰۰ اغذیه فروشی و ۹۳۰ اماکن عمومی از جمله آرایشگاههای زنانه و مردانه در سامانه سلامت ثبتنام کردهاند.
وی ادامه داد: از مجموع ۷۸ اداره دولتی نیز تاکنون ۲۲ درصد نسبت به ثبت نام در سامانه سلامت ثبتنام کردهاند که باید ارگانهای باقیمانده نسبت به تکمیل و دریافت کد رهگیری اقدام کنند.
مسوول بهداشت محیط مرکز شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار داشت: تمامی واحدهای صنفی و صنعتی میبایست در سامانه اصناف و صنایع به آدرس وب سایت salamat.gov.ir جهت ثبتنام و دریافت کد رهگیری مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: همچنین برای استفاده از تمامی راهنماها و الزامات به سایت مرکز سلامت محیط و کار به آدرس markazsalamat.behdasht.gov.ir مراجعه کرده و راهنمای گام دوم مبارزه با کرونا و فاصلهگذاری اجتماعی هوشمند مربوط به کسب و کار خود را دریافت کنند تا نکات تذکرات مطرح شده در این راهنما را دقیقاً مورد اجرا قرار دهند.
مهرور با بیان اینکه مردم نقش اصلی و محوری را در این حوزه دارند و هیچ دستورالعملی نمیتواند جایگزین رعایت نکات بهداشتی توسط مردم شود. اظهار داشت: شهروندان با توجه به شرایط موجود مهارتهای به تعویق انداختن خرید، اجتناب از ترددهای غیرضروری، در خانه ماندن و استفاده از روش های اینترنتی، سفارش تلفنی و استفاده از پیک را به منظور مبتلا نشدن به ویروس کرونا در دستور کار قرار دهند.
وی یادآور شد: شهروندان در صورت مشاهده تخلف بهداشتی میتوانند با سامانه ۱۹۰ تماس و یا تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ واحد بهداشت محیط مهاباد گرفته و هرگونه مغایرت با پروتکلهای بهداشتی از جمله ایجاد تجمع را گزارش دهند.
شهرستان ۲۴۰ هزار نفری مهاباد دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است؛ اصناف بزرگترین بخش اقتصادی این شهرستان را تشکیل میدهند.