مسلم آشوری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران کاشان بیان کرد: ۲ هزار و ۵۰۷ نفر از این اتباع خارجی که امسال زیر پوشش قرار گرفتند، از گروههای آسیبپذیر بودند.
وی یادآور شد: سال گذشته نیز هفت هزار و ۴۳۸ نفر از اتباع خارجی ساکن منطقه شمال استان اصفهان زیر پوشش خدمات بیمه سلامت قرار گرفتند که هفت هزار و ۳۴۰ نفر آنها جزو قشرهای آسیبپذیر بودند.
مدیر سرپرستی بیمه سلامت شمال استان اصفهان افزود: بر اساس قانون بیمه سلامت، این افراد با معرفی دفتر اتباع خارجی به صورت خانوادگی در ۲ بخش آسیبپذیر و غیرآسیبپذیر دفترچه بیمه دریافت و میتوانند از خدمات بستری و سرپایی در مرکزهای دولتی استفاده کنند.
وی تاکید کرد: افراد آسیبپذیر، خانواده آنها و همچنین بیماران خاص به صورت رایگان زیر پوشش قرار میگیرند و سرانه این افراد هم از سوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد پرداخت میشود.
آشوری اضافه کرد: افراد غیرآسیبپذیر نیز با پرداخت سرانه مصوب سال ۹۹ میتوانند از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند؛ سرانه هر نفر به طور ماهیانه یک میلیون و ۲۳ هزار و ۵۰۰ ریال است که از سوی فرد معرفی شده به صورت یکجا پرداخت میشود.
وی ادامه داد: بر اساس قراردادی بین ادارهکل اتباع خارجی وزارت کشور، دفتر سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در تهران، سازمان بیمه سلامت ایران و وزارت درمان بهداشت و آموزش پزشکی، همه اتباع خارجی دارای کارت آمایش زیر پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند.
مدیر سرپرستی بیمه سلامت شمال استان اصفهان گفت: طرح بیمه سلامت اتباع، یک پوشش حمایتی برای همه افراد خانواده این قشر از شهروندان است تا با یک برنامهریزی بهتر، خود را در برابر حوادث درمانی آینده بیمه کنند.
وی همچنین تشریح کرد: بیمه سلامت اتباع خارجی برای شهروندانی است که به صورت مجاز و با مدرک معتبر در ایران زندگی میکنند و دفترچههای آنها برای مرکزهای دانشگاهی دولتی در بخشهای بستری، بستری موقت و سرپایی قابل استفاده است.
بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر از اتباع خارجی از کشورهای افغانستان، عراق، سوریه و پاکستان در استان اصفهان زندگی میکنند.
بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در این استان از خدمات بیمه سلامت ایران استفاده میکنند و سرپرستی بیمه سلامت شمال استان اصفهان، شهرستانهای کاشان، آران و بیدگل و نطنز را با جمعیت افزون بر ۵۰۰ هزار نفر و بیش از ۱۲۵ هزار نفر بیمه شده، زیر پوشش دارد.