به گزارش ایرنا، «رضا کرمی محمدی» روز چهارشنبه در جلسه ستاد محلی پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهر تهران گفت: هیچ شهری در ایران، سامانه هشدار سریع زلزله را ندارد و باید گفت این سنسور هشدار سریع به کار مراکزی مثل شرکت گاز و بیمارستانها میآید، زیرا تا بخواهیم مردم را از زلزله آگاه کنیم، موج آن شکل میگیرد.
وی تصریح کرد: لرزه نگارها از دیگر امکاناتی هستند که نشان میدهند میزان آسیب ناشی از زلزله در نقاط مختلف به چه شکل است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: پایتخت در منطقهای واقع شده که میزان لرزه خیزی آن کم است، اما میزان قدرت زلزله در آن زیاد است و زلزله تا ۷ ریشتر هم به وقوع پیوسته است.
وی تاکید کرد: تهران ابرشهری است که در پای گسلهای مختلف قرار گرفته و در داخل نیز گسلهایی وجود دارد که متأسفانه به خوبی شناسایی نشدهاند و اهمیت شهر تهران به دلیل جمعیت آن است.
محمدی با بیان اینکه ساخت و سازهای زیاد به هنگام وقوع زلزله برای تهران چالش زا خواهد بود خاطرنشان کرد: یکی دیگر از این مشکلات این است که در زمان بروز بحران چه افرادی میتوانند در محل حادثه تردد کنند که برای تعیین ساز و کار پیش نویس شیوه نامهای تهیه شد و به تأیید نیروی انتظامی رسید و آماده تصویب است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات آموزشی جمعیت هلال احمر استان تهران نیز گفت: آموزش یکی از اقدامات اساسی در زمان بحران است که باید شهروندان را به اقدامات صحیح در وقوع زلزله آشنا کرد.
جلسه ستاد محلی پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهر تهران با حضور اسماعیل نجار، رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، پیروز حناچی شهردار تهران، رضا کرمی محمدی رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و جمعی از مدیران دستگاه های مربوطه در سازمان مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.