مشهد- ایرنا-  به مناسبت روز زیارتی حضرت امام رضا (ع) و با توجه به شیوع کرونا، موزه‌ آستان قدس رضوی نمایشگاه مجازی از آثار هنری هنرمندان معاصر کشور به آدرس https://museum.razavi.ir در قالب نمایشگاه "نقش مهر" برپا کرد.

به گزارش روز چهارشنبه آستان قدس رضوی، معاون امور موزه‌ها و ترویج میراث فرهنگی سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: در این نمایشگاه که در راستای ترویج میراث فرهنگی رضوی برپا شده مجموعه‌ای از آثار نگارگری هنرمندان برجسته کشور شامل استاد محمود فرشچیان، رضا مهدوی، رضا بدرالسماء، زهره مهانی‌منش، مهدی فرخی، عطاءالله شاکری و فریناز فرهنگی راد به نمایش درآمده است.
مهدی قیصری‌نیک افزود: برخی آثار معرفی ‌شده در این نمایشگاه که در گنجینۀ هنرهای تجسمی موزه آستان قدس رضوی در معرض دید علاقه‌مندان قرار دارد، مربوط به مجموعه‌های شخصی هنرمندان برجسته کشور می‌باشد.
وی ادامه داد: استاد فرشچیان، مجموعه‌ای از تابلوهای خود را به موزه رضوی اهدا کرده است که در تالار استاد فرشچیان موزه آستان قدس رضوی در معرض نمایش عموم قرار دارد.

معاون امور موزه‌ها و ترویج میراث فرهنگی سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: از مهم‌ترین آثار به نمایش درآمده در این موزه می‌توان به شاهکار هنری استاد فرشچیان با عنوان "ضامن آهوی ۲" اشاره کرد که با تکنیک آکریلیک روی مقوا انجام شده و در ادامۀ تابلو "ضامن آهو" قرار دارد. در این اثر شخص شکارچی با دیدن پناه بردن چند آهو به دامان حضرت امام رضا (ع) متأثر ‌شده و کمان خود را می‌شکند.
وی افزود: در این نمایشگاه مجازی تابلو "حدیث سلسله‌الذهب" با تکنیک آبرنگ و گواش روی مقوا اثر زهره مهانی‌منش در سال ۱۳۸۳ خورشیدی، تابلو "اجابت" با تکنیک آکریلیک روی مقوا اثر مهدی فرخی در سال ۱۳۸۲ خورشیدی، تبلو "ضامن آهو" با تکنیک آکریلیک روی مقوا اثر رضا بدرالسما در سال ۱۳۸۴ خورشیدی، "سلسله‌الذهب" یا تشنگان بشارت اثر فریناز فرهنگی‌راد با تکنیک گوارش و آبرنگ، "دعای باران" با تکنیک آب و مرکب اثر عطاءالله شاکری، "ضامن آهو" با تکنیک نگارگری اثر زهره مهانی‌منش، پنج تابلو "سقاخانه"، "امام مهربان"، "مناظره"، "وداع کوچک" و "معجزۀ بادام" با تکنیک آکریلیک و تابلو "زائر" با تکنیک گواش اثر رضا مهدوی، به نمایش درآمده است.
سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی دارای ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار برگ سند تاریخی، ۲ میلیون نشریات ادواری، هزاران اثر موزه‌ای، ۶۵ هزار کتاب چاپ سنگی و ۱۰۶ هزار نسخه خطی نفیس و تاریخی است.