مشهد- ایرنا- دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد از درنظر گرفتن ۲ هزار تخت بیمارستانی ویژه این بیماری در مراکز درمانی زیرپوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی خبر داد.

دکتر علی اصغر انجیدنی روز چهارشنبه طی نشست با معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد افزود: در حال حاضر یک هزار و  ۲۰۰ تخت بستری برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: ۸۰۰ تخت بستری دیگر نیز در نظر گرفته شده تا در صورت نیاز به کارگیری شود.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر بیمارستان‌های ویژه کرونا در مناطق  زیرپوشش این دانشگاه سایر بیمارستان‌ها باید ۶۰ درصد ظرفیت خود را به  درمان بیماری‌های غیرکرونایی اختصاص دهند که در صورت لزوم از ۴۰ درصد ظرفیت باقی مانده آنها برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ استفاده شود.

وی افزود: طبق  برنامه ریزی و مدیریت صورت گرفته در حال حاضر ظرفیت خالی و تخت بستری برای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ وجود دارد و مشکلی در این زمینه نیست.
دکتر انجیدنی ادامه داد: برنامه ریزی برای مدیریت و کنترل بیماری کووید ۱۹ از اسفند ماه سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد و در این راستا برنامه نظام ارجاع و سطح بندی خدمات به اجرا درآمد.
وی گفت: برای این منظور، مراکز خدمات جامع سلامت و درمانگاه‌ها به عنوان سطح یک، کلینیک‌های تخصصی مجهز به تصویربرداری و آزمایشگاه به عنوان مراکز سطح دو و بیمارستان‌های مرجع به عنوان سطح سه تعیین شدند که با توجه به وضعیت بیماران در هر یک از این سطوح خدمات ارائه می‌شود.
انجیدنی افزود: در حال حاضر ۲ بیمارستان شریعتی و ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) در مشهد به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ خدمات ارائه می‌دهند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای بازدید از روند ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در استان خراسان رضوی  وارد مشهد شده است. دکتر مریم حضرتی در این سفر ۲ روزه تاکنون از چند مرکز خدمات جامع سلامت برای پذیرش بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ و بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) مشهد بازدید کرده و با مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد دیدار و گفت و گو داشته است.

۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان در ۱۷ شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور بهره می‌برند. 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر خدمات رسانی به کلانشهر مشهد، ۱۳ شهرستان در استان خراسان رضوی را نیز زیر پوشش دارد.

 براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۶۴ هزار و ۵۶۱ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۹۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۴۱۰ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون ۲۲۷ هزار و ۵۶۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.