دکتر علیرضا حسینی، شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دانشگاه کوثر که در سال ۹۰ در بجنورد راه اندازی شده، در راستای سند آمایش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رسالت محور و ماموریت گرا شده است و بر این اساس با حفظ رشته های قبل، ماموریت این دانشگاه علوم انسانی تعریف شده است.
وی گفت: دانشگاه کوثر در سند آمایش سرزمینی به عنوان یک دانشگاه مستقل تعریف شده است و این مرکز آموزش عالی به عنوان یک دانشگاه تک جنسیتی در شمال شرق کشور پس از دانشگاه الزهرای تهران، دارای بیشترین دانشجوی دختر است و به عنوان یکی از شاخصه های توسعه آموزش عالی در استان در حال فعالیت است و وزارت علوم و سایر مراجع ذیربط حمایت و توجه ویژه ای به فعالیت های این دانشگاه دارند.
حسینی با بیان اینکه دانشگاه کوثر بجنورد با قوت به فعالیت های علمی، آموزشی و فرهنگی خود در خراسان شمالی ادامه می دهد، افزود: این دانشگاه به دلیل برخورداری از ظرفیت مطلوبی که در حوزه دانشجویی، اساتید و کارکنان دارد تاکنون در جشنواره های مطرح وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه های اول تا سوم بسیاری شده است.
رییس دانشگاه کوثر بجنورد با بیان اینکه سال ۹۸-۹۷ دانشگاه کوثر بجنورد، در رتبه بندی جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، رتبه نخست را در بین دانشگاه های خراسان شمالی به دست آورد، گفت: این مرکز آموزش عالی، در بین دانشگاه های کشور نیز رتبه ۴۲ را کسب کرد که در مقایسه با رتبه بندی پیشین این پایگاه استنادی، که ۶۷ بود، ۲۵ رتبه ارتقا یافته است.
حسینی اظهار داشت: هم اکنون حدود ۲ هزار و ۷۰۰ دانشجوی دختر در سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه کوثر بجنورد زیر نظر ۵۴ عضو هیات علمی تمام وقت مشغول به تحصیل و فعالیت علمی هستند.
وی با اشاره به وجود ۲۱ رشته در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه کوثر بجنورد، گفت: رشته های این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد شامل زبان و ادبیات عربی و زبان و ادبیات فارسی گرایش ادبیات روایی است.
حسینی خاطرنشان کرد: دانشگاه کوثر بجنورد، سال ۹۱ با هفت رشته و جذب ۲۵۰ دانشجو فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و اکنون رتبه دوم شمار دانشجویان را در بین دانشگاه های تک جنسیتی کشور دارد.