سنندج - ایرنا - فعال سیاسی در کردستان به صحبت‌های رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس اشاره کرد و گفت: سخنان معظم له، ضمن تاکید بر داشتن هماهنگی و تعامل بین قوا، دلگرمی برای دولتمردان با هدف ارائه خدمت بهتر به مردم است.

محمدحسین عباس‌آبادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن ابراز خرسندی از بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان مجلس اظهار داشت: ایشان با سخنان خود به دولتمردان دلگرمی و اعتماد به نفس دادند تا با فراغت بال و آرامش خاطر، وظایف خود را انجام دهند.

وی اضافه کرد: پرهیز از اختلاف و تفرقه بین دستگاه‌ها و مردم، همواره دغدغه اصلی رهبر معظم انقلاب بوده و بطور قطع تنها در صورت وجود وفاق و همدلی، می‌توان در انجام امور موفق بود.

عضو شورای اصلاح طلبان کردستان سخنان رهبری را از جنبه اخلاقی و معنوی بسیار ارزشمند و وجود ایشان را قطب‌نمای حرکت نظام و قوا دانست و افزود: در شرایط حساس کنونی که تحریم و فشارهای اقتصادی گسترده‌ای ضد ایران اعمال شده، نیاز به هماهنگی کامل بین قوا بسیار بیشتر از گذشته است.

عباس‌آبادی بر ضرورت داشتن تعامل و همدلی در برابر زیاده‌خواهی آمریکا تاکید کرد و یادآور شد: اولین قدم برای رفع مشکلات کنونی کشور، ارتباط سازنده و همکاری دلسوزانه بین قوا و دستگاه‌های مختلف است.

وی به پرانرژی بودن مجلس یازدهم اشاره و آن را مثبت توصیف کرد و گفت: این انرژی و سختگیری اگر درست هدایت نشود، منجر به تخریب قوا بویژه دولت می‌شود.

این فعال سیاسی با بیان اینکه پیام رهبری به نمایندگان مجلس تمرکز بر انجام وظایف و دوری از حاشیه‌پردازی است، تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب تاکید مضاعف بر انجام وظایف قانونی مجلس، حق تفحص و سوال کردن و در کنار آن پرهیز از حاشیه سازی داشتند.

عباس‌آبادی پرهیز از ایجاد فضای افترا و تهمت و رعایت اخلاق را اصلی‌ترین صحبت‌های رهبری عنوان کرد و افزود: فرمایشات ایشان به منزله منشور اخلاقی و عملی برای تبیین وظایف نمایندگان مجلس و دولت است و این مهم بطور قطع در اداره امور کشور کارساز خواهد بود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین دیدار با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، وکلای ملت را به تعامل با سایر قوا فراخواندند و تاکید کردند: در شرایط حساس سال آخر دولت و همچنین سال اول مجلس، باید دو قوه فضا را گونه ای مدیریت کنند که به کارهای مهم کشور لطمه نخورد.

ایشان با تاکید بر   «توجه به مسائل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از دچار شدن به حاشیه‌ها و اولویت دادن به مسائل فرعی»، موضوعات اقتصادی شامل «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت» را مسایل اساسی کشور برشمردند.