رحیم ایزدمهر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در جریان بازرسی از مراکز و اماکن در قالب گشت مشترک بازرسان مرکز بهداشت و اداره صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی این مقدار سیب زمینی به دلیل فاسد بودن و ظاهر گندیده، غیرقابل عرضه و مصرف تشخیص داده شد.
وی ارزش ریالی این میزان سیب زمینی را ۱۴۰ میلیون ریال اعلام کرد و ادامه داد: این میزان سیبزمینی انباشت شده به دلیل گندیدگی و غیرقابل مصرف بودن از این انبار جمعآوری و پس از انتقال به محل دفن زباله شهری امحا شد.
مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت بوکان اضافه کرد: با اجرای طرحهای ضربتی نظارت و کنترل، از تلاش سودجویان برای عرضه برخی مواد غذایی غیربهداشتی و فاسد در اماکن توزیع جلوگیری و با افراد خاطی برخورد میشود.
ایزدمهر افزود: با شیوع بیماری کرونا در جامعه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، ادارات، دفاتر پیشخوان دولت و دیگر اماکن عمومی انجام شده است.
وی بیان کرد: از مجموع بازدیدهای صورت گرفته در سال جاری بیش از ۶۰ مورد تخلف از اماکن به ثبت رسیده است.
وی به شهروندان توصیه کرد که از دستفروشان و عرضهکنندگان مواد غذایی در مکانهای غیربهداشتی، مواد غذایی خریداری نکرده و هنگام خرید نیز به مشخصات ۹ گانه درج شده بر روی بستهبندی شامل تاریخ تولید، تاریخ مصرف، شماره پروانه بهرهبرداری، نام محصول، شرایط نگهداری، سری ساخت، آدرس تولید کننده، وزن و نام کشور سازنده توجه و هرگونه تخلفات بهداشتی را به شماره تلفن ۴۶۲۳۴۰۶۶ اعلام کنند.
از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۱۴ تن انواع مواد غذایی غیرقابل مصرف در اماکن عرضه شناسایی و جمعآوری شده است.
بوکان با ۲۵۸ هزار نفر در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد.