دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز پنجشنبه به نقل از دکتر محمد حسین بحرینی گزارش داد: فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم بخشهای مختلف کشور از جمله دانشگاههای علوم پزشکی را تحت تاثیر قرار داده و از سوی دیگر صدور بخشنامهها بدون پشتیبانی مالی، کاهش درآمدها و افزایش هزینههای این دانشگاه را درپی داشته است.
وی افزود: درآمدهای اختصاصی این دانشگاه طی ماههای فروردین و اردیبهشت پارسال حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در ماه بود که این رقم در فروردین و اردیبهشت امسال به ۵۵۰ میلیارد ریال در ماه کاهش یافت و در خرداد ماه امسال نیز به ۳۳۰ میلیارد ریال رسید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمامی مسوولان، کادر پزشکی و درمانی و کارکنان در تلاش هستند سلامت مردم بیش از پیش حفظ شود و در میدان مبارزه با کرونا از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند.
وی برنامه نظام ارجاع و سطحبندی بیماران را از مهمترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد و افزود: همکاری و هماهنگی میان تمامی مسوولان استان و همکاری موثر مردم در ماههای اسفند پارسال و فروردین امسال موجب کاهش چشمگیر تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ شد که این امر تقدیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را نیز به همراه داشت.
دکتر بحرینی ادامه داد: با این حال کاهش مراقبتها و رعایت دستور العملهای بهداشتی بار دیگر افزایش تعداد بیماران سرپایی و بستری و فوتیهای ناشی از کرونا را در یک ماه اخیر به همراه داشت که کنترل آن نیازمند همکاری بیشتر مردم در این زمینه است.
وی گفت: با وجود تمام مشکلات و فشارهای وارده به دانشگاه طی چند ماه اخیر، این دانشگاه در دو حوزه پژوهش و آموزش توانسته است، موفقیتهای چشمگیر در رتبهبندیهای بینالمللی همچون تایمز، لایدن و شانگهای کسب کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش تعداد دانشمندان "یک درصد برتر جهان" دانشگاه علوم پزشکی مشهد از هفت به ۱۳ نفر را از دیگر موفقیتهای مهم این دانشگاه در چند ماه اخیر برشمرد.
۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان در قالب ۱۷ شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور بهره میبرند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر خدماترسانی به کلانشهر مشهد، ۱۳ شهرستان در استان خراسان رضوی را نیز زیر پوشش دارد.