به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم، مهندس مهدی آهنینپنجه با بیان اینکه تامین برق نواحی صنعتی در واحدهای صنعتی و معدنی مستقر در شهرکهای صنعتی بر عهده وزارت نیرو است، افزود: البته این در صورتی است که سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور اعتبار موردنیاز لوایح بودجه سنواتی را پیشبینی کرده و یا اعتبار لازم را بهصورت مشارکتی از اعتبارات ملی و استانی و برق منطقهای مانند شهرک صنعتی شکوهیه تامین کند.
وی به مشکلات تامین برق موردنیاز شهرک صنعتی الغدیر اشاره و خاطرنشان کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان قم با انجام مطالعات، بررسی و تهیه طرح، اقدامات لازم را برای اجرای شبکه 20 کیلوولت در راستای تامین حدود 10 مگاوات برق موقت موردنیاز شهرک صنعتی الغدیر از پست فوق توزیع محمودآباد طبق آییننامه فروش برق در سال 96 انجام داده است.
وی با بیان اینکه این طرح برای اجرا طی نامههای متعدد به شرکت شهرکهای صنعتی استان ارسالشده است، یادآور شد: شرکت شهرکهای صنعتی بخشی از طرحها را اجرا و مناقصاتی برگزار کرده و لازم است مابقی طرح را نیز اجرا کند تا امکان این واگذاری حاصل شود.
آهنین پنجه با اشاره به الزام تامین برق کارگاهی شهرک صنعتی الغدیر توسط شرکت توزیع نیروی برق قم، افزود: بر اساس تفاهمنامه منعقده بین شرکتهای برق منطقهای تهران، توزیع برق استان قم و شرکت شهرکهای صنعتی در سال 92، شرکت توزیع برق استان متعهد به واگذاری یک مگاوات برق در اختیار شهرک صنعتی شد که البته در حال حاضر کل مصرف برق شهرک صنعتی الغدیر تنها 10 درصد از ظرفیت پیشبینیشده است.
وی در پایان احداث پست فوق توزیع و یا انتقال برای تامین برق موردنیاز شهرک صنعتی الغدیر را ضروری دانست و تاکید کرد: این مهم خارج از اختیارات شرکت توزیع نیروی برق استان و در حیطه وظایف برق منطقهای تهران است.
در حال حاضر بیش از ۵۷۰ هزار مشترک برق در استان قم وجود دارد؛ ۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.